Hål..här vare hål!

Jag gick till ICA förut för att köpa tvättmedel för jag skulle tydligen tvätta idag kl 17, vem orkar det liksom så jag var så smart att jag satte upp en ny tvättid, jättesmart var jag, ska tvätta mellan 7-12 imorgon bitti, hej smartass liksom.

I alla fall så gick jag till ICA då (jo det är sant) och då fick jag syn på nåt som har legat där i över en vecka.

Dom har fått nya flaggstänger utanför, två av dom ligger kvar och har gjort det sketlänge. Jag har sett det förut och kan inte låta bli liksom.

 

Näe precis, jag kan inte låta bli att tänka på hål, här vare hål liksom! Hålet blir trängre och trängre (nu låter det som att jag skriver en sexnovell känner jag), vad som helst kan ju gå in i det här hålet för bövelen, ja, en katt, hund, bäver, zebra eller en hel jävla elefanthjord! Eftersom hålet blir trängre och trängre så kan ju det där djuret fastna. Där sitter den fast, blir hungrigare och hungrigare och kan inte kommunicera om att han/hon gärna skulle vilja ha en sallad eller nåt annat roligt ätbart. Den har ju liksom inget annat för sig än att äta då.

 

Eller också ringer man brandkåren eller en handverkare som kan såga itu det där röret, det är ju också ett alternativ förstås. Om jag har kollat in i hålet för att försäkra mig om att det inte fastnat nåt där? Näe, alla skulle säkert tänka: "Jaha där står Sune och kollar in i ett hål, inget konstigt med det liksom, låt henne hållas, hon får ta alla tillfällen som ges stackarn", därför har jag inte böjt mig ner och glott, så kan vi säga!

 

 


Kommentarer
Postat av: BajsMalin

Tvätta KLOCKAN /7?! tantvarning på dig Sune!! :P



sv: nejdu! tro mig.. jag har tränat VARJE DAG i två och en halv månad och kämpat skiten ur mig. och sedan i mitten på februari så har jag tränat 2-3 gånger/dag. Jag är inte en av de lyckliga som går ner i vikt av amningen :P TACK SOM FAN! Jag är så jävla stolt över mig själv så du anar inte!!!

2012-03-08 @ 19:18:23
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Martina

Men ganska imponerande att de ligger kvar och inte har förstörts eller släpats iväg!

....eller vänta nu, du bodde inte i "farliga" Stockholm nej... :-)

2012-03-08 @ 21:19:24
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej.Så lite så =)

2012-03-09 @ 00:46:09
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: anette2

Bra Sune, inte alla som tänker så !

Hade själv en gång samma tankegång och inne i

ett järnrör så satt det fast en liten harunge.

Trodde att den skulle gå åt av skrämsel. Men

efter en liten stund i frihet så skuttade den

iväg.

2012-03-18 @ 12:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback