En skitdag

Ja som rubriken lyder har denna dag varit en riktig skitdag. Jag har känt mig låg, inget är kul. Har mest legat i sängen och spelat på mobilen, tittat på film och varit på apoteket och ICA. Det är inte ofta jag har såna här dagar men det betyder ju att jag är mänsklig. Jag går sällan på djupet av mig själv, alltid på ytan och mått bra av det.

Jag vill ha ett jobb nu, med riktig lön, snart är sommaren här och alla roligheter som man ska ha pengar till. Nu kan man sitta på balkongen med ett glas vatten på sin höjd när solen lyser.

Nåja, imorgon är det väl en annan dag, en bättre dag då jag mår som jag brukar, hoppas jag i alla fall. Sen finns det folk som jag önskade att jag aldrig hade träffat på, så kan vi säga.

Ha det gott!



Kommentarer
Postat av: Sussie

Du Sune, jag känner inte dig men du känns som en levnads glad människa, så imorgon är det dags att gå ut och träffa en underbar person på trottoaren eller i affären. God natt!!

2012-03-28 @ 21:49:33
Postat av: Sune...the girl

Svar till Sussie: Hur vet jag om personen är underbar då? ;) Ska försöka rycka upp mig. Tack för kommentaren.

2012-03-28 @ 22:36:33
Postat av: Sussie

Det vet man när man trampat minst tusen personer på tårna :-).

Det jag menar är att man ibland kan behöva Kalle på fk eller Stina på af för att bolla idéer med för jag tror inte att ett jobb kommer med brevbäraren.

Någon som ser möjligheterna.

2012-03-29 @ 11:36:37
Postat av: Sune...the girl

Svar till Sussie: Näe men hade du läst hela min blogg så hade du också veta varför jag inte kan ta vilka jobb som helst.

2012-03-29 @ 13:18:24
Postat av: Sussie

Ledsen Sune, men jag har läst nästan hela din blogg och jag vet att du inte kan ta vilka jobb som helst, men för mig känns det som samhället har tryckt ner dig till, you name it.

(Vill du kasta skit på mig så gör det på min mail).

2012-03-30 @ 15:50:03
Postat av: Malin

Vissa dagar kan vara riktigt kassa...medan det andra dagar är lätt att finna guldkorn. Det är nog, som du nämner, bara mänskligt. Hoppas du känner dig bättre nu i alla fall och att du får en bra helg!

2012-03-30 @ 22:16:11
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback