Hår - nej tack!

Sicken uppståndelse för att en tjej visade sin håriga armhåla i rutan på "Melodifestivalen" i lördags. Nu ska alla med hår där visa upp och visa att det är helt okej att ha det.

Visst det får dom väl ha om dom vill men jag som flata skulle inte vilja ha en tjej som har stora buskar á la ryska kulstöterskor under armarna. Antingen får hon raka sig eller också är det goodbye. Jag tycker att det är äckligt rent ut sagt och det har inget med att göra att man vill att dom ska se ut som ett barn, samma "där nere". Vem vill tillbringa stunden med att spotta ihjäl sig? Not me!

Så, vill folk ha icke rakade kroppar så är det upp till dom men då blir det inget rajraj i sänghalmen med mig, så kan vi säga!




Kommentarer
Postat av: Gealach

Grejen här är väl att det urartade i ren mobbning av den här tjejen, på ett väldigt obehagligt sätt. Personligen struntar jag fullständigt i om folk har hår eller inte, och förväntar mig att ingen lägger sig i hur jag gör. Personligen skulle jag inte gå ut i linne om jag inte hade rakat mig, på vintern får det däremot växa fritt. Jag känner dock inget behov att visa upp armhålorna på Internet.

2012-03-13 @ 16:24:36
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: annika

Skönt att ha vinterpälsen på..rakar inte heller armhålor så värst ofta. Har iof inte så mycket hår,men det lilla jag har värmer gott när det är kallt:)

2012-03-13 @ 22:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback