Ralph Nicolaisen segrare i Biggest loser

Igår var det alltså final i "Biggest loser". Man har fått se reklam från finalen då folket kommer in och gått ner en jävla massa kilon, jag undvek att titta för mycket för jag tycker inte man ska få se det förrän det sänds.

Många hade gått ner sjukt mycket i vikt men den som segrade var ju då Ralph, han som så gärna ville träffa kärleken men var tvungen att gå ner i vikt för det. Han gick ner dom sjuka 79.4 kg! Det är rekord i programmets historia. Han fick en kvarts miljon för det hela.



Linda som blev den vinnande "hemmavinnaren" gick med i programmet för att rädda sin hälsa och för att inte hamna i statistiken i släkten över dåligt hjärta. Hon fick 100 000 kr och sin hälsa tillbaka.

Tvåan Michael Sjögren som hade gått ner 71.6 kg fick inte ett skit. Han fick såklart sin hälsa tillbaka, förlorade en jävla massa kilon men att han inte fick ett korvöre fick honom att gå in i väggen, började lägga på sig några kilon och var allmänt skitledsen, han bröt ihop helt enkelt.

Reglerna har ju alltid varit såna, segraren får pengar, den som gått ner mest hemma får också pengar, det vet väl alla deltagare? Eller trodde Michael att dom skulle ändra det hela för hans skull? Herregud karl, sluta lipa och tänk på att du faktiskt vunnit ditt liv tillbaka!







Kommentarer
Postat av: Maddis

Ha en bra helg:)

2012-03-30 @ 11:51:34
URL: http://missism.blogg.se/
Postat av: hedda josefsson

håller med, ralph, han va en värdig vinnare :D. michael bara lipar :)

2012-03-30 @ 22:33:39
URL: http://heddaaas.devote.se
Postat av: BajsMalin - Mamma

men va?! säkert?! Gud vilket pucko! Han borde ju vara jättestolt över sig själv den där tvåan!

2012-04-02 @ 13:45:39
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback