Ledigheten är slut

Min handläggare på Arbetsförmedlingen ringde förut. På måndag ska jag tydligen inställa mig på AMI bara 100 meter hemifrån mig, jag vet inte exakt var det är men jag ska leta lite i helgen tänkte jag. Ledigheten är alltså slut.

Det är kommunen som har det, vad jag ska göra vet jag inte riktigt men det är för oss med funktionsnedsättningar i alla fall så långt är jag med. Trappstäd är en del av det vet jag i alla fall. Gött att få göra nåt om dagarna även om jag skulle velat haft en vecka till för att få upp krafter efter den här veckan som sjukling.

Och han ba: "Just det, jag ska inte ha hand om dig längre så du kommer bli kallad av din nya handläggare så småningom". Ja det blir 6:e på 3 år. Jag vill bara ha ett riktigt jobb med riktig lön, ge mig!

Jag kan gå hem till gamla som inte hemtjänsten har tid med. Promenader, läsa, lyssna på hur det var när dom var unga, gå och handla med dom, ja allt som inte innefattar nåt tyngre för min rygg! Skulle det vara så jävla svårt att få ett sånt jobb.

Förövrigt mår jag bättre, inget snor men det sitter istället som berget i hela näsan. Hoppas att jag är helt frisk innan måndag.

Ja och from måndag blir det lite andra inlägg då för jag tänker då rakt inte jobba utan att delge er vad jag gör om dagarna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback