2 lägenhetsvisningar imorgon

När jag som bäst höll på att dammsuga så ringde min hyresvärd och informerade om att det är två visningar imorgon med en kvarts mellanrum. Kaniners ju. Det hade ringt några stycken till men folk är inte direkt sugna på att bosätta sig på fjärde våningen utan hiss, förstår inte det för man är inte alls döende när man väl kommer upp. Iallafall inte som ickerökare. Jag har bott här i lite mer än ett år och ja slutade röka för 2 månader sen snart och ja ni förstår själva hur död jag var när jag hade gått upp för dom här plus en IKEAkasse full med kläder då jag hade varit i tvättstugan som dessutom var blöt eftersom jag inte orkar gå upp och ner fler gånger utan sitter snällt kvar därnere tills maskinerna är klara och tar upp skiten till lägenheten och hänger upp där istället.

Jag har ju som bekant ont i ryggen och det kan bli lite på måfå ibland. Hittade ett ihopknögglat kvitto under sängen. 26 december stod det på, ja då förstår ni att jag inte är världsbäst på att dammsuga under sängen med den här ryggen men i gästrummet kom jag på ett bra sätt. Datastolen har hjul så jag satte mig i den och rullade omkring med dammsugaren i rummet. Kanon, ska kanske skaffa mig såna här stolar att ha i alla rum? Ja så får det bli.


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Mem om den har hjul kan du väl bara rulla runt den mellan rummen? Då behöver du ju inte ha en i varje rum?

2010-02-24 @ 18:16:18
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Äh, ta sats och kör på bara! :-)

Kul med visningarna. håller tummarna

2010-02-24 @ 18:22:08
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Hehe.. Då får du köra på mitt universaltrick för att slippa bära, kör upp den på en matta och dra mattan efter dig. /Klenisen alias Latmasken.

2010-02-24 @ 18:57:33
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback