3 prenumeranter till

Wow jag har fått 3 prenumeranter till. Jag gick in på bloglovin och kollade runt lite då fick jag se något jag aldrig sett förut, att man kan se vilken dag man fick en ny prenumerant, sånt gillar vi. Inte vet jag om det är folk som läst min blogg länge och lagt till mig efter det eller om det är 3 nya men välkomna hit iallafall. Alltid kul att det tillkommer folk än att dom gör slut med mig liksom. För ja jag är väl medveten om att min blogg har blivit tråkigare. För er som är nya, ni kan läsa från början för att kanske se skillnaden. När jag ibland läser gamla inlägg jag skrivit ser jag en otrolig skillnad. Sättet jag skrev på då är borta. Det är inte smilegubbar, 3 eller fler punkter mellan varje mening, inget "haha" "hihi" och sånt. Vill ni veta när och varför jag slutade med det? Det finns/fanns en sida som heter/hette The Critics. Ja den finns men är inte aktiv om man säger så. Det är iallafall en sida där några skribenter har recenserat svenska bloggar. Jag var ett fan av den sidan och där fick man lära sig otroligt mycket, särskilt om hur man INTE skulle skriva. Alltså inte "haha" "hihi", en jävla massa smilegubbar och skit. Det var då jag kände att shit det är ju precis så jag gör så sagt och gjort. Jag skriver aldrig så längre för jag vill inte ha en sån där pissdålig blogg som får 511 varningar.

Jag är redan med på en blogghatarlista. Jag tänker inte länka till den för att han ska gotta sig med fler besökare. Han länkade däremot till min blogg och det har jag tackat honom för. Tack igen.

Jag tänker härmed fråga er vad ni vill att jag ska skriva om. Ämnen jag är hemma på: Hemmafru, Facebook, Betapet, Qx, kåta katter, hur man bygger en front till ett kylskåp(electrolux), testar att det elektriska funkar och drar alla jävla sladdar för att sen skicka ut det snabbt som fan till bandet utanför, hur det är att ha slutat röka (snart 2 månader, (klapp på axeln), hur det är att leva fattigt och inte har råd att ens köpa sig ett par jävla strumpor utan att det svider i plånboken (som jag förövrigt inte äger nån).

Rygghelvetet och jag ska nu ställa oss att diska!

Nedan är ett av många sorter vi gjorde på Electrolux. Jag skulle gott och väl ha gjort just denna front för det finns tusentals på lagret. Det inringade var det jag gjorde. Det ser enkelt ut japp men lyfter man av den så kan man se en jävla massa sladdar som ska dras rätt och inte bara slänga på utan det är draget efter en mall, tejpat kanske på 711 ställen och sen läggs den upp och ner och alla sladdar ska ha rätt längd så dom på bandet kan testa helheten. Förövrigt är dom rätt fula. Sen ska vi inte tala om alla kyskåp med kolsyra och vatten i. Dom är ännu fulare och ännu krångligare att göra ska ni veta. Om jag saknar jobbet? Inte ett skit!



Kommentarer
Postat av: Hillevi

Grattis! Du ska väl skriva som du vill/känner.

Hrm, då blir det ju något i stil med; hemmafru som som läser om kåta katter på qx under tiden hon spelar betapet på facebook samtidigt som hon monterar ihop ett kylkåp.

2010-02-24 @ 18:19:35
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: annika

Fortsätt du att skriva som du gör. Din vardag med katterna, dottern, handla på ICA m.m..

Jag skriver om det som faller mig in just för tillfället...Och jag kommer att fortsätta med smileys och punkter och guuuud vet allt, eftersom jag tycker det är roligt:)))



Ha de!



/ Majan



2010-02-24 @ 18:35:46
URL: http://www.lillamymajan.bloggplatsen.se
Postat av: Tommy

Du är underbar gumman!!! Tro aldrig något annat!! massor av kramar

2010-02-25 @ 01:26:26
Postat av: Sune...the girl

Sv till Tommy: Tack det värmde vem du nu är :) Kram tbx.

2010-02-25 @ 01:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback