Backande plogbil

God morgon!

Jag vaknade 9.36 av plogbilen som backade utanför, jag kunde inte göra som föregående morgon för min blåsa var för full för att kunna somna om. Tog tag i mobilen och tittade på klockan och jag hade fått ett sms från systeryster: "Då var man på väg till Stockholm. Tre dagars kurs med hotell och mat :). ha det bra! Kramen."
Jag är alltid så positiv så jag skrev tillbaka: "Åh vad härligt. Hoppas du slipper märka av kaoset däruppe. Ha det bra. Kram". Undrar om hon åker hyrd buss eller om man får höra att dom satt fast i Arboga och inte kom fram förrän inatt eller nåt.

Jag rullade över på andra sidan, ja jag måste göra så för min rygg är från helvetet när jag legat i sängen i flera timmar. Lakanet ser ut som om jag haft sex i ett dygn utan uppehåll, det ligger i mitten som en sträng eftersom jag inte kan lyfta mig för att lägga mig på andra sidan som normalt folk. Tog på mig lite kläder och möttes av en tjutande katt och en annan med stora ögon som tefat. Måste vara min morronfrilla alltså. Nåja, solen skiner iallafall och dom plogar för fullt utanför, på tiden eftersom det var 6 dagar sen det snöade sist liksom.

Läser i Aftonbladet att det finns socker som får vår hjärna att tro att vi behöver mat. Sockret finns i chokladkex, fruktjuicer och glass. Det där känner inte jag igen, jag är nästintill beroende av vanlig choklad, gillar inte glass (men döper mina katter efter glassorter. Nogger och Piggelin) och paketet med Ballerina med kladdkaka i mitten lämnade jag kvar hos dottern i torsdags.

Jag diggar en låt som tyvärr inte ens fick en andra chans i Melodifestivalen för några veckor sen.
"You making me hot hot hot" med Linda Pritchard, den får mig att känna mig lite sexig i nån minut tills hela ryggen låser sig där jag sitter och diggar i stolen framför datorn.
Nåja, det var mitt morgoninlägg det.

How you´re doing?!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback