Nogger är kåt

Min lilla darling, min håriga baby, mitt kåta lilla kattskrälle. Japp Nogger har kommit in i puberteten. I vanliga fall låter hon som en mindre mus, hon kan inte jama ordentligt utan piper fram läten men from idag låter hon som en brunstig tjur på en äng full med kossor. Hon åmar sig mer än vanligt, hon gosar med allt hon kommer åt. Idag när jag låg i badet gosade hon med vattenkranen, jag kan inte klappa henne mer än nån sekund utan att hon lyfter på röven, hon kan inte vara stilla, hon kan slänga sig handlöst framför mig och gosa med mina fötter (fotfetisch?)

Jag får lite smått panik för jag har inte råd att kastera henne nu. Det låter hemskt men så är det så jag får försöka att aktivera henne så hon inte tjuter för full hals här. Hon är 8 månader så det är ju hög tid att bli könsmogen liksom men det låter helt sjukt från att låta som en mus till att låta som nån stryper henne långsamt eller nåt. Min baby, mammas gris. Nu har jag två tonåringar i huset alltså, damn tur att dom har husarrest.


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Stackars lillan. Tycker det ser så jobbigt ut när de håller på, de blir ju rent utmattade. Och stackars dig och stackars grannar...

2010-02-23 @ 06:56:50
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Vigdis

Jo, jag satsar på gruppaktiviteter av olika slag, så är chansen större att jag tar mig ut och iväg.

Jag är lite lat nämligen... speciellt i den här kylan. ;)

Ha en bra dag!

2010-02-23 @ 07:19:51
URL: http://nyandning.blogg.se/
Postat av: Doris

P-piller kanske ?

Visserligen kan de bli lite tråkiga i humöret av det ( hormonerna ) men om du sedan vinner på Lotto och får råd med kastreringen så ...

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-02-23 @ 14:44:15
URL: http://blogg.passagen.se/doje/
Postat av: Anette

Håller med Doris, p-piller är ju ett billigare alternativ tills vidare, har inte märkt något i humöret av det så ring veterinären och fråga, brukar inte kosta mer än knappt en 100lapp om året??

Puss

2010-02-23 @ 18:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback