Noomi Rapace årets hetero

"Först vann hon en guldbagge för sin roll som Lisbeth Salander – sen priset som årets bäst klädda kvinna.

I kväll utsågs hon till årets hetero på Gaygalan 2010.

Noomi Rapace är hetast av alla just nu.

Årets Gaygala, som anordnas av tidningen QX, har intagit Cirkus på Stockholm.

Pris till årets homo/bi, hetero och gayställe ska delas ut.

Och svenska kändiseliten är på plats.

Mona Sahlin (S), Lill-Babs, Fredrick Federley (C), Christer Lindarw, Mark Levengood, Pekka Heino, Victoria Svensson och Lotta Bromé är några av namnen som inte vill missa årets gala."

Läs mer HÄR

 

Jag har ju förstås hört att hon är bisexuell men det kanske inte är officiellt vad vet jag och ryktet kanske inte stämmer heller men kul att hon fick pris som årets hetero iallafall. Grattis till det.

 

 


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jag tänker på att det finns lika många sterotyper & normer inom HBT rörelsen som i vilken annan grupp som helst. Nu vill ju RFSL m fl påstå att heteronormen tex måste brytas. Men man ersätter ju bara det med en annan norm. En norm för några %.

Sen det där med bisexualitet. Det tycks vara närmast tabu att prata om i HBT kretsar. En hel del kallar sig ju lesbiska men är ju bi egentligen. Som Efva Attling och nu senast Kristina Hultman. Har man flera barn och har haft långa relationer med män så...

2010-02-02 @ 00:25:50
Postat av: Sune...the girl

Sv till Fredrik: Det kan vara så att det tar lite tid för en del att komma på vad man är. Jag har också haft förhållanden med män och har en dotter med en man men det var innan alla pusselbitarna föll på plats. Idag avskyr jag att se ens en snopp på bild, jag blir spyfärdig och det är helt sant. Jag är helt och hållet flata och inget annat. Jag kallar den tiden innan jag upptäckte att jag är flata för min förvirrade tid.

2010-02-02 @ 00:28:23
URL: http://tillganglig.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Tack för svaret!

Konstigt att det aldrig går åt andra hållet.

Man hör inte talas om det iallafall.

2010-02-02 @ 13:14:44
Postat av: Sune...the girl

Sv till Fredrik: För att man antagligen har hittat rätt då, jag hade förresten en vän som trodde att hon var flata eftersom hon inte klaffade med killar men sen träffade hon honom med stort H och idag är dom gifta :) så visst kan det gå åt andra hållet.

2010-02-02 @ 13:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback