Barnskydd för katter?

Imorse när jag vaknade hade jag så skitont i vänster höftkula och ryggen att jag knappt kom ur sängen. Jag fick nästan ta sats för att komma upp. Strumporna tog 2 minuter att ta på sig, otroligt stel i hela kroppen och ryggen. När jag kom ut i köket så suckade jag bara. Hela köksgolvet fullt med torrfoder. Jodå jag har maten i skafferiet men det skåpet är så lätt att öppna så det har dom kommit på. Kattgodiset hade dom också fått tag på så dom har nog haft partyparty här inatt för dom var inte hungriga alls. Dom låg som två oskyldiga lamm på varsitt ställe i vardagsrummet och mitt på golvet låg min studentmössa som vanligtvis hänger på väggen men varenda natt har dom tagit ner den. Vet inte varför den är så kul att ha ner. Finns det några skydd för katter? Ja såna som man har till barn? En lekhage kanske? Med tak och dubbla lås? Vore väl nåt tycker jag. Dom trissar ju upp varandra också. Iza var inte sån här innan Nogger kom till oss. Då var hon som en vuxen katt, sov mest, ja sket såklart men annars rätt trist. Men nej jag vill inte göra mig av med dom för dom gör att min vardag inte blir så trist. Så jag får stå ut.


Kommentarer
Postat av: emmelist

haha ja nog förstår jag att du vill se en sån BULL.. kanske var något fult du pysslade med igår? du och en bull? därför du har ont överallt idag? :P



å det var inte dina katter. det var jag .)

2010-02-11 @ 16:02:24
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: gnag

fin blogg::)

2010-02-11 @ 16:14:54
URL: http://gnag.blogg.se/
Postat av: emmelist

haha nejnej! aldrig att vi är underbetalda! varför tror du jag sover på en madrass på golvet för? :D

2010-02-11 @ 16:18:59
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: emmelist

hmm ja då vet i fan vad hon gör med sina pengar. jag kan säga såhär att man KAN tjäna bra pengar genom handels. gäller bara att orka och att köra mkt helger och kvällar. då har du fet lön.

2010-02-11 @ 16:25:55
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: JENNY

ha ont i nacke / rygg är ta mig fan det värsta jag vet! man blir ju helt invalid! :c lider me dej!

2010-02-11 @ 17:41:50
URL: http://jennyjanssons.se
Postat av: Frogprincess

Ja... man får stå ut.

2010-02-11 @ 18:54:16
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback