Dagen D

Godmorgon! Jag vaknade alldeles förtidigt igen suck. Men min rygg gjorde så ont att jag inte kunde ligga kvar :(. Solen skiner idag..hurraaa!  Idag ska jag o Emelie (min dotter) åka iväg till ÖB o hon ska köpa på sig lite. Sen bär det av till sjukhuset. Varför ska man vara där en timme innan för att göra en undersökning på datorn? Tar det verkligen en timme??? Hur inkompetent tror dom att jag är på datorer?? Nåja..ja kommer iallafall va där i tid till kl 19. Japp ni läste rätt, detta är på kvällen! Undrar om dom jobbar övertid för att få kön att minska fortare eller om det är skift på det där stället :s.. ska nog ta och fråga så får ni svar senare ikväll :D Nu ska ja göra lite annat.

Nu har jag diskat och plockat lite. Det blir inte så mycket disk o oordning när man bor ensam. Annat var det innan dottern flyttade.. oooooj ooooj ooooooj va stökigt det kunde vara och DISK.. att dricka ur samma glas var ju inte att tänka på, helst ett varje gång bara för lite vatten, ajjemen..morsan diskar sen vetdu.. haha..
Idag ska jag alltså till farbror ortoped. Undrar vad han heter. Gissar på Per, Lennart eller Thomas. Och säkert iskalla händer med massa hår på *ryser*. Nej, bara för att jag är flata så innebär det inte att jag är karlhatare. Jag har alltid ogillat karlar med massa hår överallt och på ryggen är ju värst! Fy sjutton! Nåja..farbror ortoped var det ja. Jag har ju väntat på det här i flera månader nu, ända sen jag gjorde magnetröntgen i somras faktiskt. Så nu ska han alltså tala om för mig hur dålig min rygg är och vad för jobb jag kan utföra utan att bli sängliggandes resten av mitt liv eller få införskaffa mig en sån däringa grön schnygg rullator! Btw..jag fyller ju 40 i höst och jag ska banne mig önska mig en käpp med ringklocka och fickplunta på :D. Det fick min farbror när han fyllde 40. Tyvärr så hann han aldrig få användning för den för han gick bort några år senare :(.

Min dotter ska följa med sin gamla mor till sjukhuset idag, det gör hon så gärna..fast jag tror ju mer på att det var för att hon skulle få köra bil haha. Hon fick ju körkort den 3 dec. Vilken LYCKA! Som hon har kämpat med det där körkortet och mamsen var så STOLT över sin lilla bebis :D. Min bebis har blivit stor.. och hon har förändrats och mognat sen hon flyttade hemifrån. Är så stolt över att hon faktiskt klarar sig själv. Hon  kommer hem ibland för att äta lite mat och umgås med mig. Det tycker jag är sååå kul. :)
Hoppas att det håller i sig att hon vill ha mycket kontakt med mig. Men mamma är alltid bäst :p

Rösta på mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback