Arbetsprövning i 8 veckor!

Åååh jag är så lycklig, så glad, känner mig så behövd! Var iväg till ett ställe för att kolla lite om arbetsprövning och när jag kom dit så tog dom emot mig med öppna armar för dom behöver verkligen någon som kan hjälpa till på kontoren med det administrativa. Jag ska arkivera, skriva fakturor och dyl. Ska antagligen vara lite på lagret också där jag ska vara med och blanda färger bla.

Min handledare var pratglad och visade mig mer än gärna runt och presenterade mig för personalen. Tack och lov är dom inga kostymnissar och tjejerna har inga direkta fina kläder heller. Jag ska få prova ett par arbetsbyxor på måndag så jag inte får färg på mina privata kläder. Just det, jag börjar på måndag klockan 7 och jobbar till kl 16, alla dagar ser ut så förutom fredagar då dom stänger 15 och det bästa av allt, det ligger ca 500 meter från där jag bor!

Nu hoppas jag bara att min rygg och kropp orkar med att jobba 8 timmar för det fanns kanske kanske en chans till att få in en fot där om jag har tur och om jag är duktig. Det ska bli så underbart att få in rutiner, gå till ett arbete och känna att jag behövs någonstans och slippa att bara gå hemma. Nu ska jag fylla mina dagar med liv, inte livet med dagar!

Kommentarer
Postat av: mammatezzan

åh men vad kul det låter, äntligen ngt att göra!! Lycka till och ha en riktigt trevlig valborg. Jag ska tillbringa min på MAVA - min apu

2009-04-30 @ 12:40:57
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Chris

Men så härligt. :) Hoppas det går riktigt bra.

2009-04-30 @ 13:44:46
Postat av: Malin´s Humorblogg

Det är såhär va: Torkskåpet fungerar inte, kläderna blir inte torra fören 4 timmar.. Jag var tvungen :P

2009-04-30 @ 14:57:41
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback