Bloglovin

Jag har märkt att det är flera stycken som återkommer till min blogg varje dag och ibland flera gånger om dagen. Vet ni hur Bloglovin funkar? Den uppdateras varje gång jag skriver ett inlägg och du får ett mail när det sker. Bli medlem och följ min blogg så får du veta exakt när du kan titta in igen. Självklart så får du titta in ändå men det kanske är frustrerande om det inte står något nytt när du tittar in. Så vill du följa min blogg så tryck på Bloglovinknappen i min meny och bli medlem. Jag ser inte vem det är som blir prenumerant, ser bara antalet. Nu vet ni det!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Jag bojkottar Bloglovin'. Anledning? Jag har för många bloggar att följa där, det blir bara ett gytter av inlägg som jag inte hinner läsa. Men jag vill inte ta bort någon heller, det är ju bättre ju fler läsare man har, tydligen. Så alla får stå kvar. s (Samma med min sidokolumn, har inte hjärta att ta bort en endaste en.)

2009-04-05 @ 15:44:14
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hehe du gillar att jag är snuskig! ;)

2009-04-05 @ 15:55:58
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Va? Nejdå, det är lugnt. Jag står för det jag skriver, haha. Jag ÄR så snäll att jag lägger till alla på Bloglovin men orkar inte alls beta av alla inlägg. Mycket enklare att gå in på just din blogg om jag vill läsa vad du skrivit, osv. Jag kikar in många gånger per dag, finns inget nytt läser jag de gamla inläggen, hahahaha.

2009-04-05 @ 16:18:33
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback