Elektriker och bh

Jag vaknade runt 9, somnade väl runt 2 och har vaknat flera gånger då jag antingen fått ett knä i magen eller blivit väckt för att jag snarkat. Mitt besök sover vidare såklart. Jag kom på att vaktmästaren kanske skulle komma hit med en elektriker då han var här förra veckan och pillade i en kontakt så det inte gick att tända lampan sen. Kåpan har vart lös och jag  ville att han skulle fixa det och nu funkar alltså inte kontakten alls och jag fattar verkligen inte varför inte vaktmästare har elberhörighet! Varför krångla till det och ringa en elektriker varje gång hyresgästerna behöver hjälp med något sånt. Över mitt förstånd. Mitt besök har visserligen elbehörighet men jag vågar nog inte att hon ska börja pilla på saker och ting, hon är ju inte utbildad än helt. Så nu sitter jag här och väntar på vaktmästaren som KANSKE skulle komma idag, i bh, ja inte vaktmästaren utan jag. Jag är inte bekväm med bh hemma, den åker av så fort jag kommer hem när jag vart nånstans. Släpp fångarna loss det är vår!! Hoppas dom kommer snart för jag vill till affären och fixa en grej ;)



En timme senare har dom fortfarande inte vart här och jag behöver snart gå på toa, det slår aldrig fel att det ringer på dörren just DÅ när jag sitter med byxorna nere, nr 1 går väl an men nr 2 är svårare och eftersom jag vet att vaktmästaren har nyckel och går in om jag inte öppnar efter 2 signaler så tror jag att jag försöker hålla ut ett tag till. Dom jobbar halva dagen idag, det borde innebära till kl 12 så japp, knip knip!


Tillägg: Jag hann både på toa och till affären för dom dök inte upp. Jaja GLAD PÅSK på dig me vaktmästarn!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack för din åsikt! :)

Det är bra att veta vad läsarna tycker. Ska tänka på det du sa.

Ha en forsatt trevlig dag och en glad påsk! :)

2009-04-09 @ 11:55:07
URL: http://sofieelenor.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Vi har fått "bovärd", en snubbe vi ska ringa till om någonting krånglar. Låter kanoners men fungerar skitdåligt. För det första svarar han inte alltid (telefontid, mobilnummer). Råkar den lata fan svara lovar han, med sin segaste röst, att han ska dyka upp. Det gör han oftast inte. Man får ringa och tjata och hota lite.

När han väl dyker upp, som sist då vi hade stopp i avloppet i köket, stökar han till mer än han lagar. Sedan avlägsnade han sig snabbt, som en Råtta som fått syn på Anticimex. Problemet? Ja, det kvarstod.

Efter ytterligare telefonjakt efter honom fick han ur sig att han ringt rörmokare som skulle komma "nån gång imorgon". Vilket inte stämde, så efter fyra dagar fick vi till slut bort stoppet på egen hand.

Det sägs att det är lika illa i alla hus med samma hyresvärd (stort bostadsbolag), de skär ner på detta sättet. Konstigt nog ökar hyran.

2009-04-09 @ 13:46:40
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback