Glad Påsk!

Vaknade första gången vid 4tiden av att mobilen blinkade till. Min vän från igår hade smsat godnatt. Jag vaknade i samma ställning som jag hade lagt mig. Det innebär att jag hade sovit mot en blinkande mobil i ca 3.5 timma utan att vakna. Snacka om trött men har ni läst de föregående inläggen så förstår ni varför. Jag somnade iallafall om igen och sov till 7 ungefär. Strålande solsken ute och 8 grader varmt redan nu, helt underbart, bara att jag nu känner att jag måste köpa en rullgardin till mitt sovrum för solen skiner rätt in tidigt och det blir vrålvarmt!

Idag är det Påskafton. Vad jag ska göra? Inte ett skit tror jag. Sitta på balkongen och få lite färg kanske, har solen på min balkong om cirka en timme och hela dagen fram till klockan 18 ungefär. Känner nu att min lägenhet kommer bli vrålvarm i sommar då jag bara har fönster åt ett håll förutom i sovrummen som är på gaveln. Men iallafall..






Klicka på bilden så kommer du till sidan jag lånade den ifrån

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Ja dig kan man lita på! ler

Det är inte sååå fasligt farligt att det är dödsstraff på varken "lånade" bilder eller smileysar. Jag har lite högre krav på proffsbloggar (hon vann ju den där bloggtävlingen). Då ska det vara proffsigt. En glad amatör bloggar hur fasiken den vill. Som jag själv, jag når inte upp till bra betyg med min, men jag har roligt!

2009-04-11 @ 09:35:11
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Va? Var inte Beckham på riktigt? Nu ruckas ju hela min världsbild! Vafan? Här har jag alltså smörat för dig i onödan? Jag trodde ju du kände celebriteter..

2009-04-11 @ 09:38:31
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: sofia

Glad Påsk!

2009-04-11 @ 10:11:42
URL: http://zchnullmundsheting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback