Himmelriket

Jag var inne på AMS hemsida och tittade lite på jobb. Fastnade på ett Homepartysäljarjobb. Dom vill ha en säljare i min stad. Ska man söka? Fast kruxet är att man måste ha egen bil och det har ju inte jag.
"Som säljare för Himmelriket åker du ut på inbokade partyn och har med dig en stor väska som innehåller ca 50 av våra mest populära produkter som kunderna får känna, smaka och lukta på. Du har även informationsblad och produkt kataloger." Smaka? Det är väl ändå typ på glidmedel och sånt då hoppas jag så dom inte stoppar in hela dildon i käften? Vem vill köpa den efter? Nu är jag verkligen inte  nån expert på såna här grejer men det skulle vara kul att komma hem till ett gäng tjejer som fnissiga och generade kollade in dildosar i alla dess storlekar och former. Det är nog ett roligt jobb det tror jag. Kan ju söka iallafall så får vi se vad dom säger om bilen. Får väl cykla runt stan med väskan med 50 olika produkter. Bara jag inte cyklar omkull och grejerna trillar ur haha. Vilken syn. Alla vibratorer startar på en och samma gång utanför ICA.

Klicka på bilderna så blir dom större om ni nu är nyfikna på hur dom ser ut på närmare håll ;)

Vill du se fler produkter så kan du gå in på deras hemsida Himmelriket






Den nästsista bilden är en Tuttvärmeflaska och den sista är en partyvisselpipa haha
Den andra bilden ser onekligen lite mysko ut tycker ni inte det?

Tillägg: Jag har nu sökt tjänsten haha ;p


Kommentarer
Postat av: Anette

Ler! Man köper inte de exemplaren som du demonstrerar så det gör inget om någon mot förmodan skulle vilja stoppa någon i munnen ;)

Vore väl ett passande jobb för dig, jag fick oxå ett erbjudande om samma jobb men det föll på att gubben behöver bilen till jobbet o svårt att fixa utan bil tror jag så..... men absolut värt ett försök ;)

Puss

2009-04-06 @ 19:00:39
Postat av: Sune...the girl

Svar till Anette: Näe men det är väl samma grejer som man åker med till nästa party? s. Japp jag har sökt vi får la se hur det blir med den där bilen.. Puss

2009-04-06 @ 19:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback