Kontaktannons

Nu när våren är här, fåglarna kvittrar och flugorna surrar omkring en vore det mysigt med nån tjej som vill uppleva den med mig. Du får inte bo för långt bort från mig men heller inte granne. Jobbigt om du är FÖR nära liksom. Är du inte plattfot och är högerhänt så är det ett plus för jag är både det ena och det andra. Du bör ha väldigt mycket humor och kan ta mig som jag är (plattfot och vänsterhänt). Kunna skoja och inte vara så pryd och spyr om jag råkar släppa en fis. Jag är hörselskadad men hör med hörapparat men när jag sover så är jag som en döv sill, hör inte ett skit. Så går krigslarmet så väck mig fort, gärna med en puss eller två. Du ska helst inte gilla kryssningar för då kan jag inte följa med (sjösjuk till tusen). Klart du kan gilla det men då får du åka utan mig. Du ska helst gilla currydoft, det är det som ofta kommer in i min lägenhet från grannen. Eller ja, det mesta kommer in i lägenheterna här. Du ska inte ha ont av gamla tanter för det finns det gott om i det här huset och då menar jag inte mig. Du får inte vara för kvinnlig för jag är rätt otålig och vill inte stå i flera timmar och vänta på dig när vi bara ska gå ut med soporna. Jag är heller inget bra smakråd när det gäller kvinnliga kläder så vänd dig till någon annan. Jag själv går ofta i hellyhansentröja och mysbyxor med hål i grenen.

 Du ska älska att diska, städa och laga mat, för det gör inte jag. Du ska visa känslor öppet för mig dock inte storböla var o varannan dag bara du ser mig naken. Du får inte vara för smal för annars hade jag ringt vägverket och fått en lyktstolpe. Blyg får du vara men inte så blyg så att du inte vågar släppa till på första dejten. Och mormortrosor går fetbort, då vänder jag mig om och fortsätter läsa tidningen.
Pengar vore bra om du har för det har inte jag. Snusar du får du inte snusa lössnus för jag vill inte ha det i min mun vid eventuella pussar. Du ska inte vara för kräsen när det gäller mat för jag äter bara blodpudding och korvkaka.

Är du intresserad så maila mig på: [email protected]

Även här är det svar med bifogat foto som gäller, eller en bil går också bra för det har jag ingen.












Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Haha någon som har nappat? ;)



Jaså! Det är så? Är denna kompis också ful på varje kort eller? :P

2009-04-02 @ 01:36:21
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Ida

Det förstår jag! Ett tips jag fick från en jobbarkompis är att ringa till skatteverket (han fick 16000:- tillbaka) att uppdatera skatten så de drar lite mer varje månad. Då vet du att du garanterat får tillbaka på skatten.

Postat av: Anette

Hahahah! Du e ju fan inte klok på en enda fläck!

2009-04-02 @ 15:07:36
Postat av: Sill-Britt

Hahaha! Coolt med en ÄKTA kontaktannons och inte något tjafs om "tycker om att vara i naturen". Raka rör!

2009-04-02 @ 16:14:39
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback