Kvalsterallergi

Jag tänkte att jag skulle läsa lite om kvalsterallergi och hur det uppkommer. Det skulle jag inte ha gjort. Nu vill jag inte ens sova! Tänk att vi sover kring tusentals såna här och jag fick veta att man ska inte bädda direkt man går upp på morgonen utan lufta det för att det ska bli lite bättre.


Bilden hittade jag på Naturhistoriska riksmuseets hemsida

Vill ni läsa om det iallafall efter att ha tittat på den här bilden så är adressen här

Det finns inget som heter Dammallergi, kolla här

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Haha, nejdå vi är inte portade. Han är åtminstone snäll och kramar/pussar och aktar de andra barnen. Så det är inte helt överdjävligt. Han är bara hyperaktiv. Men man drar sig lite för att gå till ÖF, det är ett himla sjå att hålla reda på han.

Nu hade de loppis med barnkläder så jag kände mig tvungen att gå, riktigt fina kläder (mammor från ett "rikt" område brukar gå dit) billigt. Perfekt! Om jag bara skulle hinna kolla igenom kläderna.. Sprang ju mest efter E.

2009-04-22 @ 12:39:14
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Ja, lite- ett par jeans, ett par mysbyxor, skjorta, t-shirt och ett linne. Allt till E, fanns inte så mycket större kläder.

Konstigt nog så blir jag SNÅL helt plötsligt. Hittade mycket mer men började tänka i banor som "trettio spänn för ett par byxor, nehedu, andra har märkt sina med femton". Mycket märkligt.



Sedan fanns det mycket märkeskläder "billigt". Dvs nypris på HM men det här var ju specieeeella kläder. Det var inget för mig. E skiter i vad det står på etiketten i nacken.

2009-04-22 @ 12:55:56
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Åh, bocken ja! Så om Babianpappa flyttar dit har de TVÅ bockar! (De kanske fjuttar på honom med? Känns lite farligt faktiskt.)

smiley med bockhorn

2009-04-22 @ 13:08:42
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: AMANDA FALK

fy vad äckligt jag får verkligen rysningar i hela kroppen när jag tänker på det där och att jag ligger och sover bredvid dom i små shorts och litet linne :O

Ha en toppen kväll!

2009-04-22 @ 19:06:28
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback