Majbrasa

Det var meningen att jag och en kompis skulle spela minigolf idag men när vi kom dit så hade dom inte ens lagt på mattorna på banorna! Dom brukar öppna i samband med majbrasan som bara ligger några meter därifrån men inte i år bara för att jag var så sugen på det och inte gjort det på flera år. Vi gick ner till brasan istället och släppte Josefine ur fångenskapet i vagnen. Sen började vår riksdagsledamot för Västra Götaland babbla om våren och hur underbar den är och hur växterna kommer ur jorden och alla medmänniskor och fan och hans moster. Jag hörde inte ens häften. Stod och babblade med folk istället sen började dom skråla såna där sånger som sig bör en sån här dag. När ska dom förnya dom då? Varför inte låta AC/DC få komma med nyare versioner?

Brasan tändes till slut, det var inte säkert att den skulle få göra det för det var så torrt i högen. Varför dom inte gjorde nåt åt den redan igår då är för mig en gåta eller sprutat vatten runt om. Nu brann den iallafall och det blåste så det brann bara på ena sidan så folket som stod där dom fick snällt flytta på sig. Sen kom det nån gubbe med brandslang och släckte elden redan innan det ens hade brunnit ner. Sånt slit för så lite. Nåja, jag hade inte varit därnere på säkert 12 år, nu dröjer det kanske 12 år till nästan gång, eller när jag får barnbarn.





Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Tennduda? Näe, där går jag bet. "Den där?"

Det var samma blahablahatal på majbrasan vi var på. Så meningslöst. Hoppas jag får hålla ett tal vid majbrasan nån gång, då blir det andra bullar, haha!



Låter jättemysigt med en liten Josefine, de flesta av våra kompisar har inte ens börjat reproducera sig så mina hinner väl flytta hemifrån- då kan jag sno lite babytid och samtidigt göra en god gärning. Egentid behövs!

2009-05-01 @ 10:31:39
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Ja, jag har tappat cirka 300 sidvisningar per dag. Fast det är iof positivt, det visar på att varken jag eller läsarna är parkerade vid datorn lika mycket nu när det är härligt väder ute.

2009-05-01 @ 10:50:17
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: LJ

Hej! Härligt blogg! Är väl bäst att presentera sig, så du inte tror jag "lurkar" på dig... (heter det så?) :-)) För jag kommer tillbaka... Kram, LJ

2009-06-05 @ 17:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback