Solning och billiga jeans

I förmiddags så gick vi till vår lilla by, ja tydligen enligt stockholmarna så har vi en liten by och inte en stad, för oss infödingar så heter det " vi går ner till stan" och har alltid gjort, så det så! Vi gick in på en relativt nyöppnad affär där dom säljer allt möjligt. Tjejen från min stad hittade ett par svarta jeans för 99kr, inte illa alls. Vi fattiga är inga märkesslavar utan bara det är kläder så köper vi vad som helst, om det passar vår smak vill säga. Sedan bjöd dom mig på lunch, korvmojjen på torget. En kokt korv med mos, smakade himmelskt. Dom är nu på kalas så vi gick in på systemet och när tjejen, äh, dom heter Sussi och Marie. Sussi är från min stad medan Marie är infödd stockholmare. Iallafall, när Marie skulle betala så ville kassörskan se hennes legitimation, smickrande såklart, Marie fyller 28 i sommar haha.

Sussi skulle till sin bror och tvätta bilen så jag och Marie satt på balkongen och solade i det underbart fina vädret. Vattenflaska för att kyla ner oss behövdes. Vi satt säkert därute i en timme eller längre sen orkade vi inte sitta där mer utan gick in. Man blir så slö efter man vart i solen. Sussi kom en stund senare och nu har jag skjutsat dom till kalaset och ska hämta dom om några timmar igen för då blir det utgång igen, samma ställe som igår. Men jag tänker inte låta dom bjuda mig idag igen, jag behöver inte dricka alkohol när jag är ute. Nu ska jag laga mat och sedan se Robinson. Ha en underbar kväll alla!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Nejdå, jag har inte lagt ut en krona. Trixet är att logga in varje dag- du får ett poäng varje dag då. Sedan får man ibland poäng för att gå in och kolla på någon hemsida, då får man två poäng. Dvs man får åtminstone ett presentkort på 300:- inom ett år, utan att lägga ut en endaste krona.

2009-04-04 @ 19:57:38
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback