Udo´s choice

För några år sen dejtade jag en tjej som hade med sig en olja till mig som hon tyckte jag skulle testa. Den hade tydligen hjälpt flera som hon kände bla en faster (eller hur det var) som hade svår värk i sin kropp och inte kunde ta på sig själv men efter några veckor med Udo´s choice i kroppen kunde hon en morgon ta på sig strumporna. Och en annan med Psoriasis var mycket mycket bättre av den här. Det är en olja som har både Omega 3,6 och 9 i sig. Den drack jag då och kände mig mycket piggare. Den tog slut och jag tänkte inte på den på ett tag. Förra året köpte jag den på en hälsokostbutik i Örebro när vi var på IKEA och har kvar den än. Den är dryg som sjutton men smakar kattpiss (nej jag har inte smakat det men kan tänka mig)om man inte blandar ut det med något, så jag har alltid nån fruktdryck i ett glas och en matsked av det här. Jag glömmer det allt som oftast men tar upp det här nu för att jag ska kolla om jag blir piggare av det. Man kan tydligen ha det i sallader också. Man ska ställa den upp och ner en stund för att få upp alla viktiga näringsämnen som ligger i botten till ytan. Så har du ont i leder, är trött, har eksem eller nåt annat roligt så köp den här i närmsta hälsokostaffär. Jag garanterar inget men det kostar inget att testa iallafall. Joo flaskan kostar, närmare 300kr men den är jättedryg så den håller länge.


Skratta inte, jag är nyvaken!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Hm, det låter intressant. Min mamma har svår psoriasis och man skulle så gärna vilja köpa en "mirakelkur" som lindrar det. Men fasiken 300, hmm.. Hon är lite kinkig och det vore typiskt henne att säga "nee, det var inte gott så jag hällde det i blommorna- titta hur min pelargon vuxit nu".

Jag är nyfiken på Chi-San, det ska vara en riktig dunderkur man blir aspigg av. Men, så kostar den och jag är snål och..det blir aldrig av.

2009-04-13 @ 11:19:15
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback