Välkommen till bla bla, vi är tyvärr upptagna just nu

Arbetsförmedlingen vill ju ha ut intyg på att jag har arbetshinder som hörselnedsättning och Ulcerös Kolit så jag skulle ringa Öron-Näsa-Hals och Medicinmottagningen. Jag ringde först Öron.

Släpig och trist röst:
Välkommen till Öron-näsa-halsmottagningen. Vi är tyvärr upptagna med annat samtal just nu men väntar ni kvar så tar vi emot ditt samtal så fort vi kan.

Eftersom jag bara har mobil så lägger jag på för det tickar på rätt bra om jag ska vänta. Jag ringer upp Medicinmottagningen istället:

Släpig och trist röst: Välkommen till Medicinmottagningen. Vi är tyvärr upptagna med annat samtal just nu men väntar ni kvar så tar vi emot ditt samtal så fort vi kan.

Det innebär alltså att det är samma människa som har pratat in det här meddelandet och det innebär kanske också att hon har pratat in samma meddelande för ALLA mottagningar på detta sjukhus och det är många kan jag upplysa er om. Det är inget litet sjukhus utan Skaraborgs STÖRSTA! Hur trött var inte hon på just den meningen efter 511 inspelningar?! Eller tog dom in en arbetslös för dagen för att ingen annan ville?

Ams ringer Gunvor 63år: Hej Gunvor, vi har ett jobb till dig imorgon på KSS. Det är en tjänst på en dag som tar 6 timmar.
Gunvor: Ja men vad roligt, vad ska jag göra? Operationsassistent går inte för jag tål inte att se blod. Barnmorska? Nej jag tål inte barn.
Ams: Nej, du ska spela in att det är upptaget på mottagningarna.
Gunvor: Jaha men det ska jag nog klara av.
De lägger på.
Dagen därpå kommer Gunvor allert och med nylagt hår till jobbet.

Efter en halvtimme ångrar sig Gunvor och ångrar också att hon inte tog med sig sin kudde för att hon själv märker hur trist och släpig röst hon har, hon söver sig själv till sömns. 5.5 timme senare är hon så trött på KSS att hon aldrig tänker besöka det mer.

Nu ska jag ringa och flirta med Gunvor!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Jag tycker gott de kunde införa e-post nu, det är trots allt 2009! Just för enklare ärenden som "kan ni skicka mig ett intyg tack" eller "jag behöver avboka tiden till imorgon".

2009-04-20 @ 11:08:19
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Ja, jag bokade också av cellprovstiden för..letar efter en bra ursäkt..

Det vore ju säkert enklare för telefonisterna med, det blir tydligare i skrift (oftast) och de fastnar inte i telefon med tjatiga personer som börjar prata väder och vind. Sedan slipper de kanske hot och otrevligheter då det är enklare att bevisa när man har mejl kvar osv.

Och det finns så många som har telefonfobi, och kontantkort (vi har det hela familjen).

2009-04-20 @ 11:21:11
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: mammatezzan

haha, stackars gunvor om alla ska lyssna på henne.

2009-04-20 @ 22:27:35
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Sara

HAHAHA, sääkert! :D

2009-04-21 @ 18:00:35
URL: http://saaraanderssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback