Våren, var är den?

För några dagar sedan trodde man att våren faktiskt var här men den retades bara. Förkittlade våra sinnen för att sen gå och gömma sig igen för det är banne mig ingen värme ute men jag envisas med att gå i shorts inne, ja såna där som boxare har som går ner till knäskålarna ungefär. Köpte in dom på Tradera förra sommaren för 40kr, helt oanvända Nike (reklam). Sköna som satan är dom iallafall.

Dottern med pojkvän var här igår för att fika lite på hennes födelsdag. Hon vart nöjd med presenterna (sa hon iallafall) men ska få nåt mer när jag får pengar. Detta är första året som hon fyller år och inte bor hemma och säger också att detta är sista året hon kommer fira sin födelsedag! 21 år och redan tycker det är trist att ha kalas, jösses jag har inte slutat vilja ha kalas än trots att jag i år fyller 40! Pojkvännen hade smusslat in en smörgåstårta i kylen hemma hos henne som hans mamma hade gjort som dom åt kl 7 på morgonen till frukost. Känns ju lite sådär att en annan mamma rycker in när jag själv inte har råd att överraska men det var nog mer en present från pojkvännen.



Förstår inte varför jag aldrig får några spontana kort på min dotter, det ska alltid vara lite posékort!
Hennes dator är sönder sen några månader så hon tillåts sitta vid min dator när hon är här.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Klart man ska ha kalas.. kaffekalas med dopp!

2009-04-22 @ 09:41:00
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: EMMA

hon är himlans söt din dotter :)

2009-04-22 @ 23:02:59
Postat av: Sune...the girl

Svar till Emma, tack så mycket, det är hon :).. jag får svara här eftersom jag inte har någon annanstans att skicka svaret

2009-04-22 @ 23:09:48
Postat av: Lilly

Oj vad fin! :D

2009-05-27 @ 09:43:11
URL: http://sojealous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback