Är cirkeln sluten?

Jag vet att personen ifråga aldrig läser min blogg längre, därför kanske det känns lättare att skriva detta..

Jag minns den här tiden på året för några år sen, nyfikenheten, din envishet, din charm som fick mig att ändra mig. Du fick mig att totalt tappa allt jag hade byggt upp för mig själv. Mina tankar, kanske..kanske den här gången? Våra samtal som varade i flera timmar varje gång, ville inte lägga på nån av oss. Alla smsen som fick mig att le, alla gånger jag såg ditt namn i displayen när du ringde. Vi har haft så många turer fram och tillbaka på både gott och ont men jag har aldrig slutat att sakna dig, inte en endaste gång. Vi fortsatte sen att vara vänner när det hade tagit slut. En annorlunda vänskap som ingen annan förstod.

Nu vet jag att du är lycklig och fått den kärleken du behöver och jag är glad för din skull, verkligen men det går inte en dag utan att jag saknar dig, våra samtal, ditt skratt, dom gånger du har somnat i mitt öra för att du inte kunde sova annars. Det gör ont, förbannat ont att det blev som det blev men jag antar att cirkeln är sluten. Det slutade vid den tiden där allt en gång började.




Kommentarer
Postat av: Anette

Gumman så vackert du skriver och vilken underbar kärlek att ge till någon annan! Hoppas verkligen att du kommer att få uppleva den sanna kärleken och glädjen att hitta din själsfrende (vet inte hur det stavas)Puss o kram

2009-08-19 @ 11:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback