...Och igång igen!

Nu har det varit en liten bloggpaus så jag har fått rensa tankarna men inget blir bättre av att man grubblar och har sig så nu är jag igång igen. Vad sägs om det?

Idag började jag att jobba efter 5 veckors ledighet. Vilken omställning! Från att inte ha gått och lagt sig före 2-3 varje natt till att tvinga sig i säng redan runt 23-23.30 och det var jävligt svårt att somna också. Jag vände och vred på mig flera gånger om och jag var död när klockan ringde imorse 5.45, tungt tungt TUNGT! När jag och min jobbarkompis kom till jobbet och såg den enorma högen med post ville vi bara vända på klackarna och gå hem igen. Det samlas en hel del på 4 veckor, ja hon hade 4 veckor. Detta mina vänner brukar hon få ta själv efter varje semester men nu hade hon lilla mig till hjälp då. I vanliga fall tar det en hel vecka bara genom att öppna posten och dela upp fakturor för sig och annat skit i en annan hög. Vi öppnade posten idag så imorron blir det till att registrera allt för mig i datorn och sätta in alla i en pärm i väntan på betalning. Det var rätt lugnt med folk annars på jobbet, 5 pers av 10-11 nånting. Dom gör sina sista semesterveckor nu sen är ordningen återställd. Såå detta var min dag. Hur har er dag varit? Har ni saknat mig? Lite? Mycket? Inte ett skit? Ska jag ta paus igen?

Kommentarer
Postat av: annika M-Gräddnos

Äntligen skriver du något...Våga inte ta paus igen för då ska jag ta dig i örat!!



Skriver inte så mycket jag heller, men ett litet inlägg blev det idag..Inget muntert precis, men det har det inte varit på länge. Känner mig inte så munter just nu i detta pissväder!:(



/ Annika

2009-08-03 @ 20:02:54
URL: http://123minsida.se/lillamy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback