Ett liv kvar att leva

Jag vaknade imorse och hade superont i halsen, täppt i näsan och ont i huvudet. Typiskt att jag ska bli sjuk nu eftersom jag antagligen hade tänkt att åka och ta sprutan imorrn! Men istället får man kanske ligga hemma och dricka svartvinbärste och tycka synd om sig själv.

Jag fick hem en bok idag som jag beställde i måndags. (Här går det undan). Hittade den på Johanna Toftbys blogg. (som var med i "Ensam mamma söker" förra året). Handlar om en mamma som miste sin lille son Jonathan i en bilolycka. Boken heter "Ett liv kvar att leva" och är skriven av Ulrika Ager tillsammans med Jessica Dahné. Den ska jag börja läsa ikväll tänkte jag. Liam Norbergs bok som jag köpte i måndags får vänta.

Kommentarer
Postat av: Ulrika Ager

Tack för att du vill o vågar läsa min bok :) Hittade din sida av en ren tillfällighet. Hoppas att du får behållning av boken.

Hör av dig om du får några frågor el funderingar!

Hälsningar

Ulrika, Jonathans mamma

2009-12-02 @ 18:32:01
Postat av: Sune...the girl

Sv till Ulrika Ager: Oj oj detta är stort. En författare av en bok som jag just fått hem. Tack för din kommentar. Jag lovar att höra av mig när jag läst ut den. Jag gissar på att detta kommer ske ikväll/natt då den inte var så tjock och att jag gärna sträckläser mina böcker. Jag gillar att läsa om människors öden i olika kategorier. Faktum är att jag enbart läser såna böcker som är verklighetsbaserade. En varm kram från mig

2009-12-02 @ 18:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback