Grattis till att bli året förvillare Annika!

Ja den här människan minns vi ju. Hur hon avrådde folk att gå till mammografin eller göra cellprov på livmoderhalsen. Och jag står fast vid att om hon nu tror att det hjälper att äta rätt så får man inte cancer så borde hon ju få pris för att ha hittat ett botemedel till all cancer. Om ni nu inte vet vad detta är för människa eller hur hon har uttalat sig förut så kan ni läsa HÄR. Resten på artikeln som tillhör det första jag skrev finns att läsa HÄR


Bilden är tagen på samma sida som andra länken

 

 




Kommentarer
Postat av: Leif

Det är självklart att vad man äter påverkar sjukdomar. De flesta cancersjukdomar beror på vår livstil och kost, så är det. Däremot är det inte säkert att det förhåller sig precis så som hon påstår, sant är dock att folk äter åt heklvete för mycket socker, kolhydrater.

2009-12-29 @ 11:20:11
Postat av: Sune...the girl

Sv till Leif: Jo men att uttala sig att folk inte behöver gå till mammografin osv för att äter man det hon äter får man inte cancer.. det är ju DET som får folk att rasa. Det är idioti. Sen finns det dom som är hälsan själva som ändå dör i cancer. Jag vet flera.

2009-12-29 @ 11:22:42
Postat av: Gealach

Det är ju helt sjukt att man ska avråda folk från att kolla upp om de har dödliga sjukdomar eller inte. OK, om hon själv tror att en viss kost gör att man inte får cancer, men varför man ska låta bli att kolla fattar jag inte...

2009-12-29 @ 11:35:33
URL: http://gealach.blogg.se/
Postat av: Madicken

Hm visst man ska äta rätt, men folk måste ju få kolla upp sig :)

2009-12-29 @ 12:33:31
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Dikk Bluball

Det botemedlet fann väl Ankan också? Ät brosk. He he. Ja se jag har inte mkt te övers för Tele 2 inte. Jag kommer att göra mig hörd nästa gång jag stöter på en säljare bland folk.

2009-12-29 @ 12:40:44
URL: http://dikkbluball.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback