Idag lämnas dom över

På julafton blev några tonåringar från Afganistan mellan 14 och 18 år lämnade helt åt deras öde i en skog av en människosmugglare. I tunna kläder och tunna skor irrade dom omkring i skogen tills dom kom till en järnvägsräls och kom in till ett samhälle i småland där räddningen var Höglandskyrkan.

Hur sjutton kan man behandla folk så? Fast i en container i 18 dagar för att sen bli lämnade utan att ens veta om dom skulle överleva. '

Mer kan ni läsa HÄR och HÄR

TILLÄGG: Nu kanske det inte är så här det gick till riktigt enligt en kommentar jag fick i detta inlägg. Klicka på hans länk och läs själva. Hm detta kan ju bli spännande.

Ni kan också läsa HÄR







Kommentarer
Postat av: Nina

Usch, så cyniskt och hemskt gjort att dumpa dem. Tur de blir väl omhändertagna nu. Fy fasiken vilket beslut, för deras föräldrar också- att skicka bort sina barn på en osäker och svår resa. Allt för att de ska få en chans till ett bra liv. damm i ögat

2009-12-28 @ 11:55:15
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Olof

Nästa gång kastar vi en Molotov Cocktail i containern så att dem får det ljust och fint. :)

2009-12-28 @ 12:56:57
Postat av: Sune...the girl

Svar till Olof: Det där var ju inte ens humor.. hemska människa

2009-12-28 @ 13:01:40
Postat av: Bengt

Man undrar varför dom inte stannade nånstans på vägen, utan åkte ända upp norr till Sverige. Varför inte Tyskland, Danmark m.fl.?

2009-12-28 @ 13:41:07
Postat av: Peter

Precis Bengt! Men vem skulle tacka nej till gratis vård, utbildning, biddrag, körkort får de också ibland, sen när de har fått uppehållstillstånd får de ta hit deras förälldrar och syskon som kommer få samma behandling. Det betalar ca 100.000 för att komma hit men det får de tillbaka på knappt tre månader i Sverige! Synd bara för gamla, barn och sjuka i sverige där man måste dra in på pengar istället..

2009-12-28 @ 13:53:21
Postat av: Calle Segerstedt

Ingen är så lättlurad som den som vill bli lurad.



Nu börjar bubblan redan krackelera. Efter bara ett par dygn ute i media börjar solskenshistorian om Frostmobarnens heroiska insatser svärtas ner. Polisen tror nämligen inte på de ensamkommande! Deras historia stämmer inte enligt Jönköpingspolisens talesman. Nu börjar ett dyrt och onödigt utredningsarbete för att söka ta reda på från vilket annat land de har blivit avvisade från. Ordningmakten köper inte deras välansade popfrisyrer, västerländska hippa kläder och laddade + tankade mobiltelefoner utan tror att de funnits här en längre tid, gjort sig av med sina papper och gör ett nytt försök att landa PUT.



http://www.sr.se/jonkoping/nyheter/artikel.asp?artikel=3336706

Postat av: Sven Johansson

”Flyktingbarnen kastades av tåget”. Jo tjena. Det låter ju som om man kastat ut de ”små barnen” i farten.Varför inte skriva mer uppriktigt ”muslimska män avisades från tåg då de saknade biljett”.



Man kunde även lagt till att asylsnyltarna mellan 20-35 år reste med 1:a klass i X2000. Upplysningsvis hade dessa män nyare mobiltelefoner än tex mina barn. Så dom kan ringa hem till sina anhöriga som antagligen också ha arbetsfri livstidsförsörjning.

2010-01-01 @ 22:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback