Mjäkiga hundägare

Jag tittade en stund på "Mannen som talar med hundar" medan jag åt och blev helt mållös. Det var en kvinna som hade en Boxer som tydligen behövde uppfostras lite. Jag kom in i programmet när programledaren frågade "Hur är han när han går promenader?" Varav kvinnan svarar: "Näe vi går inga promenader, han biter av kopplet och då står jag där utan koppel" Programledaren: "Det är för att du tillåter honom" Osså kommer det värsta jag har hört: "Vad menar du?! Ska jag ta ifrån honom nåt han tycker om?!!" Asså jag vet inte vad programledaren tänkte men hon verkade helt blåst. Till slut så frågar programledaren om han har några regler alls. "Ja men det har han"..nämn några säger programledaren. Hon fick tänka ett tag sen kom det: "Han är allergisk så jag säger till honom när jag äter ost att han inte får smaka". Ett stort fett ASGARV! Hundar är hundar och dom är inte människor för sjutton. Som hundägare ska man visa att man bestämmer över hunden och inte vara mjäkig. Det kokar i mig när jag ser folk som är mjäkiga med sina hundar och får göra nästan vad dom vill. Man kan älska sin hund men det behöver inte gå till överdrift. En hund är en hund och en människa är en människa och låt det också vara så tack. Ska jag umgås med nån hund så ska den också respektera MINA regler där jag bor och vad JAG vill och inte vill att den ska göra. Finns inget värre än ouppfostrade hundar som får göra allt dom själva vill. Träffar jag nån tjej så ska hon inte ha nån hund eller också en liten hund som får plats i sängen utan att man nästan blir utputtad eller ihjältrampad av den.

Kommentarer
Postat av: JENNIE - HUMORBLOGGEN

Haha hur trög får man vara? :P

2009-12-02 @ 17:53:18
URL: http://jenniesplace.blogg.se/
Postat av: Emmelist

hahahaha du är för rolig du :D men skinkorna var fel ;)

2009-12-02 @ 18:25:44
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jajjemän! jobbat på ica i åtta härliga år. inte det minsta less .P hehehe.

2009-12-02 @ 19:03:11
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jo jag har tagit studenten...men hade inte fullt betyg. jag lade ner alldeles för mkt tid på jobbet, borde ha satsat på skolan istället :)



hehe nej vi får en stor amaryllis varje år. jag hade hellre tagit en skinka ja :D

2009-12-02 @ 20:22:13
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jo jag har tagit studenten men jag hade inte full poäng... ångrar mig idag att jag lade ner mer tid på jobbet än skolan.. :( men men. gjort är gjort! :P



nej vi brukar få en stor amaryllis.. men jag skulle hellre ta en fet julskinka ja :D

2009-12-02 @ 20:24:37
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

ah, det första kom iväg iaf... råkade klicka ner din blogg innan kommentaren skickats...så skrev en till typ likadan..men ser nu att du fick den första iaf :)



2009-12-02 @ 20:47:15
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

ja okej...ett halvt rätt till dig :D

2009-12-02 @ 21:22:52
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja, ibland undrar vad det är för fel på folk ???

Det är ju synd om hundar som inte har någon som bestämmer över dem.

2009-12-05 @ 12:44:57
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback