Nytvättat

Jag tvättade idag. Jag har en bit och gå till tvättstugan så jag tog med mig en bok och satte mig på en stol i 2.5 timme! För att slippa gå ner och hämta skiten senare så tog jag upp allt i lägenheten. En hel IKEApåse med blöt tvätt plus ett täcke. Det gjorde gött för ryggen det. Särskilt som jag bara får bära 5 kg.

Den här boken jag tog ner har jag nästan läst ut. Har man en gång börjat så kan man knappt sluta. Den är välskriven, välberättad och man känner sån empati med Ulrika Ager som förlorade sitt enda barn i en bilolycka 2003. Jonathan hade precis fyllt 8 år. Man får läsa om tiden före olyckan, om olyckan och hur hon kämpade med sig själv och alla minnen. Den är verkligen värd att läsa. Man ska inte ta livet och människor i ens närhet för given. En dag är dom borta. Det går nog inte att föreställa sig hur det är att mista ett barn förrän man är där och jag är så otroligt glad över att jag inte gjorde abort den där dagen. Den dagen jag skulle göra abort ringde jag istället och talade om att jag skulle behålla barnet. Det ångrar jag verkligen inte. Utan henne hade jag inte vart den jag är idag. Älskar dig Emelie!

Köp boken, det skriver jag inte för att jag vill att ni ska gotta er i andras olycka utan kanske värdesätta personer och sålla bort dom som tar för mycket energi från er. Livet är kort, varför umgås eller ha kontakt med personer du inte trivs med? Här kan du beställa boken.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Ja det måste var hemskt att förlora sitt barn.

Det gjorde nog författaren gott att skriva av sig sin sorg i boken.

2009-12-04 @ 18:31:25
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback