Ta taxikortet!

Hur i helvete (ursäkta ordvalet) kan man behandla en äldre person så här? Johan Rabaeus pappa är 93 år och är naturligtvis behov av färdstjänst. Efter en trevlig julmiddag hemma hos sin son skulle han då ta färdtjänsten tillbaka till äldreboendet. Johan hade sagt till att han ville att taxichauffören skulle ringa när han var nedanför och att han skulle parkera på rätt sida av vägen. Chauffören var redan irriterad innan och skulle då vända men kom inte tillbaka utan dumpade 93åringens rullstol på en gata längre bort.

Den här chauffören ska banne mig inte köra taxi igen. Vem vet vad som händer nästa gång?

Mer kan ni läsa HÄR


Kommentarer
Postat av: Boman

Tyvärr är taskig attityd till kunderna inte ovanligt alls bland de som kör färdtjänst. Mera regel än undantag säger jag som tar emot eller följer med, den osynliga personalen, du vet. Det minsta problemet är att de oftast är sena eller inte hittar till adresser. Klagar kunden eller lämnar in en anmälan kommer problemen att öka en lång tid framöver.

Har själv varit tvungen att anmäla en chaufför som skrek och var hotfull mot kunden i rullstol och mig som personal.Tyvärr betalade kunden i form av bilar som inte kom, var väldigt sena eller chaufförer som var rent oförskämda. Alla verkade de veta att klagomål inkommit!

Återinför speciellt körkort och kunskapsprov för Ftj chaufförer! Och plocka av den som missköter sig tillståndet.



God Jul på dig med!

2009-12-21 @ 11:40:22
URL: http://bomanskassar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback