Tonåring?

När man som tjej var i tidig tonår så fick man ofta prover på bindor hem på posten, på den tiden var dom så tjocka att det såg ut som att man hade blöja på sig bakifrån. Att ha tights på sig under den tiden var inte att tänka på. Idag fick jag hem 4 stycken prover på tamponger. Har dom missat lite i hur gammal jag är? Det var länge sen jag började med tamponger liksom. Kanske ska påminna folk om att jag fyllde 40 för några månader sen?! Men dom är inte bara bra att ha mellan benen när det blöder. Häromdagen blödde jag näsblod, nej jag petade mig inte i näsan men jag slog i den så det var nåt som brast och det fullkomligt forsade ut. Tröttnade på att stoppa snoken full med papper så in med en tampong bara så var det problemet löst!

 

Jag försökte att göra en grimage men det ser ut som jag ser normal ut ändå


Kommentarer
Postat av: Nina

Haha, jag fick samma tamponprover i brevlådan idag. Bra att ha, bara att kasta ner i handväskan (som jag inte fått in vanan att bära med mig igen (har ju allt i skötväskan).



Nejmen, så det var likadant de upptäckte ditt? Jag fick ingen förklaring till varför och vad det kan vara. Bara att hon har vätska och hör dåligt. Försökte pumpa sköterskan på info (hon som gjorde hörseltestet) men hon sa bara att de inte vet nånting. Jag frågade om vätskan och hon sa att hon kan försöka hålla för näsan och blåsa. Hmm..

2009-12-02 @ 16:36:29
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: pezze

ASG



det var en nytt ställe o ha O.B i... fiffigt ;P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback