Hjälpa en tjej?

Jag fick det här lilla nödropet  som kommentar idag och jag har redan röstat på henne och får inte rösta igen men NI kanske vill hjälpa henne att vinna en dator? Klicka isåfall på länken och sen på den rosa snäckan så har ni gjort en god gärning sen! Tack på förhand.

TILLÄGG: Hon leder nu men det skadar inte att göra så att hon drar i från stort va?!

Hej!

"Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!

Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!

Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan – det tar bara nån sekund)

Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!

Många kramar//Hanna"

Kommentarer
Postat av: Hanna

Sv: Tack så hemskt mycket! Kan inte ens säga hur mycket jag uppskattar det... ^-^ Jag tittar in med en uppdatering när tävlingen har avslutas, så får vi se om det blir ett glädjebesked eller inte. ;)

Hoppas du mår bra nu!

2009-07-13 @ 20:46:48
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: Nina

Så gulligt! Jag har varit inne och röstat, klart hon ska vinna datorn. s

2009-07-13 @ 22:55:13
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: mammatezzan

nu har jag oxå varit inne och röstat. Hoppas du vinner tjejen. Lycka till

2009-07-13 @ 23:38:42
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: mammatezzan

självklart hoppas jag att även du Sune mår bra efter din otäcka undersökning idag

2009-07-13 @ 23:39:25
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Sune...the girl

Sv till mammatezzan.. tyvärr så hänger sig min dator igen när jag går in på din blogg men jag får tackar här och japp jag mår fint, bara lite trött efter morfinen :)

2009-07-13 @ 23:42:31
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Hahaha, ja :P

2009-07-14 @ 01:00:55
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: mammatezzan

vad skumt hörrdu att din dator hänger sig, nu ska ju all reklam vara borta, men kanske kan vara så att du inte har tillräcklig med prestanda elr nåt i den, för min dator e gammal och blir seg och slö ibland då jag kliver in på vissa bloggar. ska se till att fixa lite bättre grejer till den :)

2009-07-15 @ 03:26:15
Postat av: Hanna

Hej!Jag tänkte bara kika in och säga att JAG VANN DATORN! Så jag kan bara tacka så hemskt mycket för din hjälp, och för ditt stöd! Jag har tagit en liten paus från datorn det senaste dygnet, hade lite sömn att ta igen, men kikar nu in med en rapport. ;) Tack, återigen, och ha en fin dag!Kram//Hanna

2009-07-16 @ 15:24:50
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback