Inget besked från läkaren idag heller...

..jag blir tokig! Varför dröjer det för? Drar sig min läkare för att kontakta mig om det är något galet? Har hon semester och inte kan öppna sin post som är adresserat till henne? Ingen annan som öppnar det då? Jag vill ringa och kolla men ändå så vill jag inte veta, fast egentligen vill jag ju..äh. Tankarna går runt runt. Vet inte ens om dom har rätt telefonnummer till mig i min journal, annars hade dom väl ringt? Eller? Hur gör dom om det är brådskande? Jag har ingen aning. På lungröntgen sa dom att det skulle dröja en vecka. Det var ju förrförra torsdagen! En dag till sen ringer jag och kollar. Vill inte gå omkring med en klump i halsen eller bröstet. Så får det bli. Det får bära eller brista.

Kommentarer
Postat av: Lillot

Hej!

Jag är också "Betapetare" så därav har jag hittat din blogg. Jag jobbar inom sjukvården och jag tycker att du ska ringa i morgon! Av erfarenhet vet jag att telefonsamtal till patienter lätt kan glömmas bort, noteringar om att man ska ringa har förkommit etc. Så ring för att dämpa din oro - det är din fulla rätt som patient att få veta provsvar inom rimlig tid.

2009-06-29 @ 22:29:51
URL: http://www.mammispammis.se
Postat av: Sune...the girl

Tack..jag väntar en dag till sen ringer jag. Synd att din blogglänk inte verkar funka annars hade jag gått in och glott där :)

2009-06-29 @ 23:23:21
URL: http://tillganglig.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja ring! Idag, så är det gjort!

2009-06-30 @ 10:00:48
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback