Chicken Tikka Masala

Jag hade ställt klockan på 9.15 men vaknade redan runt 8 då jag inte kunde ligga kvar eftersom min blåsa var full till bristningsgränsen...ville inget hellre än att få ligga kvar eftersom ja va alldeles för trött för att gå upp egentligen men med kudden fortfarande i ansiktet och håret åt ett enda håll som om nån stått och blåst med hårfön i en timme åt ett enda håll..gick jag iallafall upp. Frös som en gnu eftersom den här lägenheten är förbannat kall! Tömde blåsan, tittade mig i spegeln o undrar vem fan det va.. jösses inget undra på att jag e singel.. med trippande steg för att inte nudda det kalla golvet för mycket i onödan gick jag tillbaka till sängen men då började jag att piggna till så det var bara att ta på sig. Jag började att bädda sängen, diskade, dammsög och damma lite ifall min syster ville träffa mig efter jag hade vart på kommunhuset..men det va ju rätt onödiga bestyr för hon hade inte tid.

Några timmar senare med frisyren lite mer på plats o en skön dusch cyklade jag till restaurangen där jag skulle träffa min syster och min dotter. Jag skulle ha premiär nämligen..hon skulle bjuda mig på lunch..en INDISK..har aldrig ätit indisk mat men efter den rätten lär jag göra om det. Jag och syrran tog varsin Chicken Tikka Masala..fint upplagt med två sketna smala moröttsstänger som dekoration över kycklingen som var marinerad i paprika eller nåt. Himla gott var det iallafall med ris till på ENORMA tallrikar..stackars fröken servitris som skulle bära flera såna i taget för bara en vägde en del.



Chicken Tikka Masala..visst ser det gott ut?!


Vi satt där och pratade om ditt och datt ett tag tills vi såg va klockan var. Halv två skulle jag vara på kommunhuset för att höra vad dom hade att säga angående jobb och vad dom har för uppgifter på själva kommunen. Det var förvånadsvärt många där och väldigt många ungdomar. Trodde jag aldrig att dom skulle ta sig dit. Träffade en gammal jobbarkompis som kom förbi och jag frågade om inte han skulle med in.. "neeee varför det?".. eh jaa för att du oxå är arbetslös kanske??...han bara flinade och gick.. undrar om han har några miljoner på banken  som kan gå hemma hur länge som helst? *s*.. Men jag höll på att somna i den där obekväma stolen och mina händer hade stickningar så jag kunde knappt sitta still. Dom där människorna som stod därframme o babblade sa inte så mkt som jag inte redan visste..nåja, kul att göra nåt annat än o traggla hemma.

Nu ska jag göra lite annat. Återkommer senare..

Puss o hej!
 

Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Magnus

Varför gå på ett tråkigt möte och sova (det kan jag göra hemma :p) när ams inte har tvingat dit mig.

2009-03-10 @ 19:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback