Hur kan man vara frisk när man känner sig sjuk?

Igår var jag då på labb och tog en helvetes massa prover och tänkte att nu ska jag väl äntligen få veta vad det är jag lider av, varför jag är så förbannat trött och hungrig jämt. Idag skulle jag ringa och få provsvaren via telefon.
Efter labbet igår cyklade jag hem till min dotter som jobbade men jag tänkte jag skulle överraska henne med att diska för det vet jag att hon slarvar med. När jag kom dit så var det bara två tallrikar, ett glas och två skålar i diskhon och hennes pojkvän hade bäddat sängen. Jag ville ju göra nåt medan jag var där så jag diskade upp det lilla som fanns och började dammsuga. Jag hade hela tiden i huvudet att när min bror flyttade hemifrån så gick min styvmor dit och diskade och tvättade och tänkte att det skulle jag ALDRIG göra hos min dotter, sånt fick hon sköta själv. Men som sagt, jag ville göra nåt som gjorde henne glad och jag vet att hon är trött när hon kommer hem. Jag städade toaletten också. Ja jag veeeet..värsta hönsmorsan haha. Men vid 13tiden så fick jag ett sms av min dotter:" Mamma är det du som har diskat och dammsugit här?" Jag smsade tbx:"Japp, syns det? :)" Varav min dotter svarade:"Jaaa det såg jag med en gång! Tack älskade mamma! :D".. då hade jag gjort dagens goda gärning och var glad hela dan åt det lilla. Nu åter till provsvaren. Jag hade nästan hoppats på att det skulle vara nåt fel på mig så jag kunde fixa till det men nej då, alla proverna var bra. Hur sjutton kan dom vara bra när jag är så trött då? Men iallafall. Jag berättade att jag snarkar väldigt mycket och högt om det kunde göra mig så här trött? Jag har visserligen alltid snarkat men kanske händer nåt när jag sover? Jag skulle ringa vårdcentralen imorrn och få en tid så dom får kolla upp det där med hur jag sover och hur mycket jag snarkar, om det är sjukligt eller inte. Jag har nämligen hört att jag ibland har andningsuppehåll när jag sover. Vi får se, sen tyckte hon att jag skulle prata med Livsstilsmottagningen. Hur jag lever och så. Vi får väl se hur det blir med det.

Medan jag väntade på att VC skulle ringa så läste jag en tidning på nätet och frågan var: "Är du kvinna och snarkar? Påverkar det din sömn? Maila och berätta". Jag mailade med en gång och berättade lite att jag är kvinna, snarkar och min sömn är åt helvete fel, varav jag fick ett mail tillbaka. "Är du intresserad av att vara med i ett reportage i tidningen?" Jag skrev att jag skulle tänka på det, bara att jag ville veta provsvaren också så det typ inte var alls av snarkningarna jag är så här trött. Jag ska tänka på det tills imorrn tror jag. Återkommer med svaret till nästa vecka så ni inte kutar iväg och köper tidningen haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback