Ingen bra början på dagen

Inatt har jag inte sovit så värst bra. Nogger har legat brevid mig vid låret så varje gång jag skulle vända mig vaknade jag för att jag puttade på henne. Måste vart skönt att få en knäskål i fejjan varje gång men hon låg kvar. Jag gick upp kl 7 då mobilen vrålade ALARM ALARM ALARM! Jag skulle vara på sjukhuset 8.15 och jag skulle ta bussen dit 8.05. Jag gick hemifrån 7.45 för att ta ut pengar först för att kunna åka buss överhuvudtaget. Jag hade 20 kr på kortet och jag skulle ta ut en hundring. Jo men tjena, naturligtvis fick jag det här lyst i fejjan...

 

Panik! Jag hade en 5a i fickan och bussen kostar 25 kr. Snilleblixt. Gick in till Pressbyrån för att fråga om man kunde få ut 20 kr från kortet men nehe då skulle man vara tvungen att handla nåt och då hade jag inte kunnat ta bussen och jag hann inte gå. En snäll busschaufför lät mig åka med till sjukhuset efter min förklaring. Hello fattiglapp liksom. På sjukhuset fick jag veta att mitt vänsteröra inte ser så bra ut, det var rött och lite inflammerat och en hel del vax. Kan säga att jag hörde inte bättre för det efteråt. Jag fick recept på örondroppar som jag ska ta 3 gånger om dan i 3 veckor för att se om det blir nåt bättre och jag ska tillbaka 10/12. Tack och lov har jag fortfarande frikortet fram till den 21 december. Jag gick sen till vårdcentralen för att se om jag kunde få ta sprutan idag men nehe vaccinet var slut och får komma tillbaka nästa vecka. Så på torsdag kl 14 står jag banne mig först i kön! Eftersom jag inte hade några pengar till bussen så fick jag gå...i duggregn och fötter som inte riktigt samarbetar med mig. 3 km gick jag med fötter som skrek att jag skulle stanna men nehe du, jag kämpade på men ont har jag fortfarande.

Förresten, varför har man en stoppskylt ut från en parkering när det är jättebra sikt ut mot vägen?

 

 

Det är över mitt förstånd, såg bara löjligt ut tycker jag. Vägen ut är bara vägen ut från ett bostadsområde, ingen stor väg utan en liten fram till stora vägen. Undrar hur många det är som stannar där egentligen. Jag har bott på detta område och det fanns inga såna löjliga skyltar då.

 

Nåja, nu lyser solen men jag har iallafall gått för idag så jag tänker inte vistas en minut utanför dörrn!


Kommentarer
Postat av: Nina

Nää, vilken skitmorgon!

2009-11-26 @ 10:18:44
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback