Naturlig

Jag har gått och gnolat hela morgonen i min rosa morgonrock, lett och dansat runt med min dammvippa, satt upp julgardiner och kollat runt om alla julsaker är hela. Tagit en katt i taget och dansat till Christer Sjögrens julskiva. Livet är så underbart just nu.

Fy fan vad jag ljuger. Jag sitter i mysbyxor, en sleten tshirt, utan bh och håret ser ut som det har vart med i andra världskriget. Skällt lite på katterna för att dom levt rövare i hela vardagsrummet i natt. Jag har diskat det är allt. Jag har lyssnat på låtarna från mobilen (kan inte diska utan musik). Jag har nästan inga julsaker och jag överväger att skita i att ens sätta upp gardinerna. Ute pissar det ner och tomten lär komma på en skateboard klädd i Hawaiiskjorta och slimmade shorts! Var är vintern? Inte för att jag klagar men det behöver ju inte regna så det blir översvämning i brunnarna 30 november liksom.

Igår fick jag äntligen sålt min mobil. Jag förlorade 700 kr men jag var bara tvungen att sälja den. Det var meningen att jag skulle köpa en annan men jag såg på mitt konto att hade jag gjort det så hade jag fått leva på vatten och grannens bröd i 2.5 vecka så tyvärr fick jag ta dom pengarna för att kunna överleva. Känns pissigt men hey jag har ju tagit tillbaka min gamla mobil med knappsats, gött!

Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Du skrev väl inte Christer Sjögren?

2009-11-30 @ 13:01:19
URL: http://absolutjohan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback