ÄNTLIGEN!

Jag har svarat på inte mindre än 10 annonser om en Nokia 5800 och EN har svarat och vet ni vad? Han är från samma stad som mig! Visste väl att man kunde lita på folket här. Gulle dig. Imorgon ska vi ses på stan (byn) och byta mobil mot pengar. Enda kruxet är att den är låst till 3 och jag har comviq men det går tydligen att få nån kod från 3 för en summa pengar. Får kontakta dom får vi se. Fattar ni eller? Jag ska få en bättre begagnad mobil! Inga mer fartränder på korten och heller inte skitdåliga videosar (det uttrycket var fint).

Ni som inte har en aning om vad det är för mobil jag pratar om så är det en sån här.

På lördag ska jag och en kompis ut på krogen. Det är jag verkligen inte bortskämd med. Vi ska ta oss nåt att dricka och bara sitta och tjöta. Ingen av oss har speciellt bra med pengar men kanske jag sätter på mig knappen som Iza hade brevid sig när hon fyllde år. "Jag fyller år, bjud mig på en öl".. sen tänkte jag skriva dit "obs, min polare är också törstig". Vi får la se. Det blir nog hur kul som helst iallafall.

 

Jag har ju haft en crosstrainer som jag lånade för snart ett år sen av min styvmors syster. Hon skulle sälja den för ett år sen och jag fick prova på för att se om jag ville köpa den. Eh, ja näe, den blev såld idag men jag var inte köparen. Men gött att den försvann från vardagsrummet iallafall.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Den såg häftig ut! Aldrig sett en sådan.

2009-10-02 @ 07:55:05
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Postat av: Doris/doje

ÄR du säker på att det där är en mobilTELEFON !?

2009-10-03 @ 23:53:18
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback