Hur svårt kan det vara?

Som jag har skrivit förut så önskade jag mig pengar på min födelsedag för att jag skulle införskaffa mig en mobil. Inte en ny för det har jag inte råd med men en bättre begagnad. Jag har sen en tid tbx suttit och trånat efter en Nokia 5800, en touchmobil! Nu när jag har fått pengar och det finns massor med såna här ute på Blocket så svarar inte folket på mina mail! Är det för att jag frågar om dom går med på Internetgiro? Det är ju för bådas säkerhet. Jag har ingen lust att bli lurad. Jag tänker då rakt inte skicka mina födelsedagspengar till nån idiot som behåller min tilltänkta mobil också. Dom kan väl bara skicka tbx ett mail med ett stort NEJ i eller nåt? Jag mailar lixom inte nån som satte ut annonsen i Juni eller nåt utan så fort det kommer ut en sån (och det är flera varje dag) så mailar jag men icke ett svar. Jag kan bara köpa dom som kostar högst 2000kr och den ska inte vara låst till nåt och inte en repa så långt ögat når. Dom här mobilerna är inte gamla, högst ett par månader bara. En del säljer dom efter nån vecka. JAG BEHÖVER MIN MOBIL!

Kommentarer
Postat av: Simone

Meen vad irriterande :/ Om det finns telefon så ring istället

2009-10-01 @ 12:44:04
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Alina

himla fin blogg du har!! =)

2009-10-01 @ 12:52:31
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Men har du inte funderat på att skaffa dig abonnemang? Då betalar du ca 1 kr under köpet, sedan så betalar du ungefär 200 kr i mån för mobilen och för det du ringer för :)sv: Självklart kan jag klippa till dig om du vill det;)

2009-10-01 @ 13:32:50
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Nemen guuuuuuuuuuud! Förlåt! Men jag har ju mobilt bredband, och jag hade använt upp själva månadsgrejsimojset så att jag kom inte in på internet varken igår eller i förrgår! Men det är ingen ursäkt! Förlåt! Grattis världens bästa bloggmamma! Kom hit på fredag och festa loss! Jag bjuder på vin! :D

2009-10-01 @ 13:58:39
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Företagerskan

Har du möjligen provat att lägga in en annons under "köpes"?? Antar att vi får se en bild på underverket när det är inhandlat ;)

2009-10-01 @ 17:42:49
URL: http://blogga.storetrading.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback