Har stor sorg

Igår kväll när jag hade sett klart på filmen såg jag att jag hade blivit utloggad från MSN. Jag skulle logga in igen men fick upp ett meddelande om att jag var tvungen att installera nya versionen för att kunna fortsätta. Jag gjorde detta och såg till min fasa den fulaste MSN jag nånsin skådat. Borta var gubbarna som hade ersatts med några fula små fyrkanter i färgerna grön,röd,gul eller vit. Jag avinstallerade det och försökte hitta den jag hade innan och som jag trivdes med. Hittade den inte men fick en snilleblixt, jag kunde ju göra en systemåterställning vilket innebär att man går tillbaka till en tidpunkt före då MSN sa till mig att "no no no more MSN 8.1 for you your bloody fool!" Sagt och gjort, jag trodde jag var smart. Gjorde detta men då slutade mitt antivirusprogram att funka och MSN sa även denna gång efter en installation av min gamla MSN, "du tror att du är så smart men vi är smartare din fule fan". Jag gick då tillbaka till tidpunkten då jag gick tillbaka (eh ja). Min älskade MSN, det har ju varit du och jag mot världen men dom ville inte att vi skulle vara tillsammans mer. Förlåt att jag var TVUNGEN att hitta en ny, en yngre, fräschare men ack så mycket fulare! Den visar tom folks uppdateringar som har blockat mig och tvärtom. Jag VILL inte se dom uppdateringarna. Jag VILL inte se att Karl-Astrid spelat bump med nån annan än mig, jag VILL inte se att Knut-Inge har bytt kort.

Jag har fått bukt på det där, så nu har det blivit lite lättare att hitta och jag har fått bort uppdateringar jag inte vill se, alltid nåt. But WHY va jag tvungen att göra slut med min gamla? Jo för det gamla systemet var inte tillförlitligt hette det i en ful liten ruta. Jaja..får jag bara skita med öppen dörr även för den nya så är jag väl lite nöjdare då!



Kommentarer
Postat av: Nina

Men ååh, vad du skräms! s

2009-09-16 @ 07:49:41
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Frogprincess

Vilken tur att jag aldrig gett mig på MSN. Jag får vrålpanik varendagång jag ser någonting nytt och obekant. Jag gillar datorer men de ska helst fungera felfritt.

2009-09-16 @ 14:37:47
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback