Sista vikningen

Idag var det näst sista dagen på jobbet och naturligtvis så var det också den största högen av fakturor som skulle iväg bara för det. Jag sorterade och vek...och vek...och vek...och vek! Det var sista gången, iallafall på det stället. Det känns allt lite vemodigt att lämna det där stället nu när jag snart är klar på lagret med allt jag har gjort dom senaste veckorna men samtidigt skönt!

Ser inte ut att vara mycket men det är ca 1-5 papper i varje kuvert

 

Det var min tur att plocka av frukostbordet idag och hade lite bråttom. Tog en flaska Ajax för att spruta på bordet och tyckte att det luktade väldigt egendomligt och inte gott för fem öre. Vände på flaskan och läste....

 

 

Ättika! Vi har problem med bananflugor så någon hade tagit den här flaskan hemifrån och hällt i ättika istället och eftersom jag är vänsterhänt så såg jag inte texten när jag höll den i näven. Det lukta igen vidare gott och folk började grymta lite tyst. Kan jag rå för att jag vill vara snäll kanske? Svar NEJ!

 

Ända sen jag var liten så har ju JC funnits här, jag köpte min mörkblå collagetröja som det stod "Non smoking generation" på där som jag dessutom alltid hade på mig på minidiskona som man gick på på mellanstadiet som var mellan kl 17-20 och kostade 5kr att gå in. Nu har den butiken gått i konkurs och jag gick in för att typ glo på lite kläder. Det var väldigt urplockat eftersom det nu är 60 % på hela butiken, så typiskt när man inga pengar har eller hur? Jag hittade några t-shirtar som dom hade skrivit storlekarna på. Ja jag köper ju gärna en XL och stoltserar med vicken storlek jag måste ha lixom. No way!

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback