Snart klar med det jag håller på med på jobbet

Nu är det bara 2 dagar kvar på jobbet sen är jag arbetslös igen eftersom dom inte "behöver" mig mer sen. Dom ska få se, det gör dom säkert och då kommer dom krypandes och går med på lönebidrag. Då ska jag föreslå att jag ska få eget rum, egen toalett, egen bärbar telefon, tjänstebil, egen assistent som tar posten åt mig, kickar igång chefen så han är på jobbet istället för att gå på golfbanan dagarna i ända, egen kopp som det står "Sune...the girl" på och såklart ska jag få välja praktikanter (känner många söta och arbetslösa flator). Så kommer det att bli japp...eller inte.

Jaja jag är iallafall snart klar på bottenvåningen av 2 våningar på lagret. Det känns gött som fan!

Jag och en kompis har bestämt oss för att vi ska gå ut och gå några gånger i veckan. Jag föreslog att jag skulle gå till henne (2km) då har jag fått min promenad sen kunde hon gå ut och gå och jag sitta och leka med hennes ena son men nehe inte det ne. Jag föreslog också att vi skulle gå till second hand och köpa oss stavar. Har sett fina skidstavar av bambu där. Det kommer bli kanon. Kan inte bara sitta här och rulla tummarna, det går inte för sig!

Imorgon åker bästaste Mia och min vapendragare till Turkiet och ska vara borta i 2 veckor. Hon missar min 40årsdag! Jävla (här lämnar jag plats för egna ord). Mina föräldrar drar till Grekland på min födelsedag. Asså luktar jag eller? Vill ingen vara i min närhet när jag fyller?

Jag önskar mig pengar till min födelsedag för jag måste ha en ny mobil (beg Nokia 5800). Vill ni bidra till att jag får en sån så skicka in pengar på: 666-666-666-6, märk det med "Sune är bäst i test".

Här är lite bilder från vad jag gjort dom senaste veckorna. Det ser inte mycket ut men det har vart ett jävla spring!


Jag har lärt mig att stava på datorn

 

Satte alla bokstäverna i en Laminator

 

Alla A4papper med artiklar på

 

En del av alla papper jag skrev upp alla artikelnr på

 

In i datorn och skriva hyllplats till alla artikelnr

 

 

Dom ska vara tacksamma att jag har gjort allt detta. Jag ska minst ha en Ferrari när jag fyller år av dom, fast jag har ju slutat då men ändå.



Kommentarer
Postat av: Doris

Så taskigt av dem att att inte vara hemma och fira dig , NÄR är det du fyller år ?

Sköt om dig !

Kramar, Doris som är på nattskift

2009-09-24 @ 05:22:48
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback