Väckt av blöt nos

Imorse 5.15 tyckte Iza att det minsann var dags för mig att gå upp trots att det var en halvtimme kvar innan klockan skulle ringa. Hon tryckte sin blöta nos under hakan på mig, lyfte försiktigt upp den, hon nosade mig 1 cm från munnen och kittlade mig med sina morrhår. Hon slickade mig på kinden, armvecket och körde in så många klor som möjligt i min arm. När jag väl gick upp så förstod jag varför. Vartenda skåp var öppet, hon letade efter sin mat, eller mat överhuvudtaget. Tom städskåpet hade hon öppnat! Det krävs mod för där inne står dammsugaren och den är hon livrädd för och brukar springa så fort jag öppnar dörren. Kunde hon inte ha väntat en halvtimme?? Nej tydligen inte. Nu är jag uppe men det är inte hon. Efter att ha lagt en liten Mount Everesthög i sin låda så gick hon och la sig. Så typiskt. Är som karlar banne mig, när dom har dom fått vad dom velat ha så vänder dom sig om och somnar på stört!

Igår fick jag ett sms av min dotter:

Dottern: -Mamma jag vill ha mat!
Jag tbx: -Ja, vem vill inte det?
Dottern: -Jaha
Jag: -Har du ingen mat?
Dottern: -Jo men jag orkar inte laga nån
Jag: -Latmask
Dottern: -Kan inte du laga mat då?
Jag: -Så du ska ta dig från andra sidan av stan bara för att du inte orkar laga mat? Det går fortare om du lagar själv.
Dottern: -Jag orkar inte

Det hela slutade med att hon kom hit, vi gick till pizzerian och satt här och såg Idol och åt samtidigt. I förra veckan klagade hon på att hon hade gått upp mycket i vikt..men när mamma betalar gäller tydligen inte det längre!

Kommentarer
Postat av: Doris

Iza och min Prins Mjá verkar tills att vara lite lika, han sitter framför min sovrumsdörr och skriker HÖGT om det inte finns mat i hans skål och han är också livrädd för dammsugaren ( bra ursäkt när jag inte gitter städa ;0) ).

Tror nog att din dotter inte bara var hungrig på mat utan lite moderkärlek också ;0).

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2009-09-24 @ 05:19:51
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback