Inga fasadklättrare

Jag trodde att det tog längre tid mellan två löptider för honkatter men ack så fel jag hade. Nogger började ju löpa för nån månad sen och jag läste på nätet att dom gör det några gånger per år. Dom första gångerna varar löptiden bara några enstaka dagar så jag höll ut och trodde att det skulle dröja ett tag till nästa gång. Idag började hon igen.

Hon går och letar, åmar sig och lyfter röven mot mig i tid och otid. Hon ylar och jag säger samma mening varje gång. "Det är ingen idé att du ylar för det kommer inga killar upp hit till dig ändå."

Jävla tur att katter inga fasadklättrare är för annars hade jag haft hela balkongen full med trånande hankatter som gnider sina pittar på varenda fönsterruta här. Dom skulle säkert stå där och jämföra sina pittar också. En och en annan skulle visa sina biceps för Nogger genom rutan, göra konster, göra helikoptern och sätta eld på sina fisar. Frans i huset bredvid skulle säkert göra "ring-migtecknet" med fingrarna.

Jag får stå ut en period till så hoppas jag att jag har råd att kastrera henne nästa gång för både jag och Iza börjar på att tröttna. Iza jagar henne runt hela lägenheten och väser "Sov med ett öga öppet inatt din kåta jävel!"

Jag kommer bara att stänga av hörapparaten, lägga den bredvid mig och somna till tinnitusen som vanligt, rogivande.







Kommentarer
Postat av: Hillevi

Usch, det är så synd om dem (och om alla i deras närhet) man ser ju att de blir alldeles utmattade, men de KAN bara inte sluta. Skönt att ha hankatt..

2010-04-05 @ 09:20:07
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback