Fast föda

Yes! Jag har ätit fast föda idag. Jag och Ewa åkte iväg och handlade lite. Jag är så trött på att inte bli mätt på det jag äter så idag köpte jag ravioli. Jag njöt så mycket att det nästan rann tomatsås i mungiporna och jag blev mätt.

Jag skrev också i veckan att jag kommer belöna mig med lite godis någon dag på helgen så jag köpte en liten påse med smågodis för 15 kronor. Det är jag väl värd va? Precis. Läsk rör jag inte men jag köpte däremot bordsvatten med jordgubb/lime, får la se om det går att dricka.

Jag försökte även att bjuda Nogger på en ruta ravioli men hon tittade på den, luktade, räckte ut tungan samtidigt som hon skrek blä och gick. Imorgon går jag till fiskaffären, köper en hel gädda som hon får rensa och tillaga själv. Nu har jag fått nog.




Kommentarer
Postat av: Kate http://kategundersental.blogg.se

Vill du bli dagens blogg ?! Ikväll väljer jag en vinnare ! Vinnaren blir länkad i nästa inlägg ! skriv en kommentar om att du är med bara ;) Lycka Tilll <3

2010-08-19 @ 17:12:57
URL: http://kategundersental.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Jag tror att man kan/ska äta allt, fast inte hela tiden. Om man hela tiden missunnar sig allt gott och går och mår dåligt över det blir det inte bra.

Sv. Det köper jag rakt av! Då bestämmer vi det! :-)

2010-08-19 @ 18:01:00
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback