Åh hej åh hå, åh hej åh hå!

Vi i Sverige tycker att nedskärningarna inom vård och kriminalvården är åt helvete men visst har vi väl bensin till bilarna som  polisstudenterna måste köra? Det har dom inte i Polen. Det var länge sen jag skrattade så mycket åt ett klipp, det är så komiskt men ändå tragiskt.

Eleverna får träna på biljakter men utan bensin i bilarna för det har dom inte råd med, dom får därför skjuva på bilarna, polisbilar som rånarbilar. Dessa poliser lär vara lika tränade som en fisk på land när dom gått ur skolan med dessa metoder!

Kolla klippet här.



Kommentarer
Postat av: Hr Odes

Tja, detta är journalistik på låg nivå. Bilarna i detta avhägnade område BEHÖVER ingen bensin eftersom de saknar motorer utan bara är attrapper för övning. Precis som flygplanen på Arlanda saknar motorer där man övar brandsläckning. Ekonomin i Polen expanderar kraftigt och där finns god levnadsstandard. Jag har bott här i snart 6 år.....

2010-12-10 @ 16:04:30
Postat av: Karin

Det blev ännu roligare nu när man läste kommentaren...

"Behöver ingen bensin för att de är attrapper"

Lite skillnad när man ska öva eldsvåda, än polisjakt kanske... ;D

2010-12-10 @ 17:24:09
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Sam

Den svenska "superpolisen" kan säkert lära hela världen hur man hanterar saker när det gäller. "Helikopterrånet" är en av många dessa agerande alla svenskar är väl stolta över, eller? Men klart... i Polen då är det grejor. Håller med... journalistik på MYCKET låg nivå.

2010-12-11 @ 00:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback