Åsså var det till ända också då

Som alltid så slutar alla bra program ungefär samtidigt. Igår Idol idag "Så mycket bättre" och nästa vecka är det "Robinsons"tur att säga farväl för den här gången, det kommer sändas tre dagar i rad sen är det slut.

"Så mycket bättre" var bra idag också där man fick se återblickar på deras gångna vecka, ja för dom har det bara varit en enda vecka medan det har varit sju för oss. Det är ett av dom programmen som jag inte hade tänkt att följa men jag kom in i andra avsnittet och såg det varje lördag sen, jag kommer sakna det. Vet inte om det finns nån annan grupp med människor som kan toppa det här för jag hoppas att det kommer en andra säsong på det och då vill jag se Shirley Clamp. Hennes låtar älskar jag, finns nog inte en enda dålig låt som hon har gjort. Hon har  texter som går rätt in i hjärtat.

Deltagarna i "Så mycket bättre" gjorde duetter med varandra och jag tyckte faktiskt att duetten mellan Plura och Petter var bäst, det var bäst samspel dom emellan och jag hoppas att den någon gång kommer en duett med dom på riktigt.  





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback