För helvete!

Jag vet, det är en såpa men nån jävla måtta får det väl ändå få vara. Jag såg just "Ung och bortskämd" på svtplay och höll på att tappa alla jävla hakor jag har. Hur kan det vara möjligt att ens Tim-Joel  var nominerad i kvällens avsnitt och hur i helvete kunde ens Ellinor bli utröstad! Det är väl ändå ett enda avsnitt som föräldrarna ska kolla på eller och inte gå tillbaka till föregående avsnitt? Här är det fan en hund begraven.

Jag blir så förbannad och spyr på töntpapporna som inte kan säga ett enda jävla negativt ord om sina egna latmaskar till döttrar. Skulle dom gå ut och slå ihjäl nån skulle dom försvara sina döttrar då också? Och hur kan dom säga att dom inte gör nåt fel när det är dom tjejerna som man inte ser gör ett skit i huset. Dom vet ju att det spelar ingen roll vad dom gör och inte gör i huset så blir dom i alla fall inte utröstade, snacka om att inte mogna ett skit. Vinner inte Tim Joel eller Daniel det hela så är det verkligen nåt lurt.


Kommentarer
Postat av: Natalie

Håller med.. Orkar inte se skiten mer. Papporna vill jag bara spy på.

2010-12-14 @ 01:48:25
URL: http://natalielungo.se
Postat av: Anonym

Jag håller med om att det blir fel ungdommar som blir uttagna till utröstningen. Orsaken till detta måste vara de inskränkta föräldrarna. Jag tycker synd om ungdommarna för att de fått så mossiga föräldrar.

2010-12-14 @ 08:41:35
Postat av: nöbollen

Avundsjuka bland föräldrarna,de är dom som beter sej som snorungar & därför är deras barn det med..

Lär sej inte föräldrarna ngt så är det barnet som lärt sej saker,som åker ut.Eftersom det är föräldrarna som röstar fram den som ska åka...

Igår ville jag bara ta mej genom tv rutan & banka in vett i papporna!Som nå jävla kärringar som trippar på tå för sina små prinsessor som knappt kan torka sin egna röv!

Sjukt omanliga med!hua!

2010-12-14 @ 12:11:46
Postat av: Laila

Jag håller med dig. SOm min sambo brukar säga: Ibland är det killarna som är dom värsta "kärringarna"! I det här fallet är jag verkligen benägen att hålla med.Sen tycker jag det vore sjutton så mycket bättre om det var utomstående som fick avgöra vem som ska bort och vem som lärt sig mest

Amen! ;-)

2010-12-14 @ 14:10:45
URL: http://tillklippt.blogspot.com/
Postat av: Anonym

håller VERKLIGEN med!

2010-12-15 @ 12:13:39
URL: http://eherslow.blogg.se/
Postat av: Doris

Håller med dig, de där föräldrarna är ju rent hopplösa ( milt uttryckt ;-) ).

Sköt om dig !

Kram

2010-12-16 @ 15:30:05
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback